Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jesús Manuel i Maria José Campanario

Jesús Manuel torna a 'Sálvame' sense el suport de Maria José Campanario

La dona de Jesulín de Ubrique va trencar la relació amb el col·laborador arran de les informacions que aquest filtrava al programa
Jesús Manuel i Maria José Campanario
Jesús Manuel mantenia una molt bona relació amb la dona de Jesulín de Ubrique | Telecinco

 

'Sálvame' és un programa molt dur per a la majoria dels seus col·laboradors. Ara bé, també s'ha de dir que tots aquells que han volgut marxar durant una temporada, després no han tingut gaires problemes per a tornar a treballar en un dels programes més vistos de Telecinco.

Aquest ha estat el cas del col·laborador Jesús Manuel, que fa uns mesos va decidir abandonar el programa perquè, segons va explicar ell mateix, estava estudiant Dret i no es podia combinar la seva presència al plató amb les classes a la universitat. Després d'uns mesos d'absència, el que fou un gran amic de Maria José Campanario, dona del torer Jesulín de Ubrique, ha decidit tornar a posar-se davant de la càmera. 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Una tornada discreta i, pot ser, sense enganxar a l'audiència

Així doncs, Jesús Manuel ha aparegut de nou al programa de Jorge Javier Vázquez, això sí, amb la discreció que caracteritza l'arribada de col·laboradors que han decidit ficar un parèntesi en la seva trajectòria professional. Ja va passar el mateix amb altres persones com és el cas de Raquel Bollo o Rosa Benito, que després d'un temps sense aparèixer per Telecinco, van tornar sense gaires reverències, ni entrevistes exclusives.

El col·laborador Jesús Manuel
Jesús Manuel va abandonar uns mesos el programa per a estudiar Dret | Telecinco

 

Malgrat la tornada de Jesús Manuel, cal destacar que el col·laborador ja no té tant protagonisme, ni genera tanta audiència com quan era íntim amic de la Campanario.  Però les informacions filtrades, especialment sobre la dona del torer, van acabar per trencar amb una relació d'amistat de molts anys. Ara, Jesús Manuel haurà de guanyar-se nous contactes, ja que està clar que el de la seva ja examiga, no li funcionarà per enganxar a l'audiència.

També et poden interessar...