La reina Letícia

La reina Letícia sorprèn amb un fresc vestit amb estampat floral a Mallorca

La Família Reial ja gaudeix de les seves vacances d'estiu a les Illes Balears

Estiu és sinònim d'arribada dels reis d'Espanya i les seves filles a Palma de Mallorca.  Com ja és tradició, els monarques passen les seves vacances d'agost a les Illes Balears i, per a donar oficialment la benvinguda als seus dies de relaxació, acostumen a protagonitzar la seva particular posada en escena davant les càmeres. 

Sens dubte, un dels aspectes que més crida l'atenció i que més interessa d'aquest moment, és el del 'look' escollit per la reina Letícia. En aquest cas, la reina ha seguit la seva línia discreta, elegant i de marca espanyola. 

Uns 'looks' molt estiuencs, frescos i còmodes

Concretament, la reina va lluir un vestit d'Adolfo Domínguez, pertanyent a la Línia U de la temporada passada, blanc, amb estampat floral i llarg fins als turmells. Les flors que decoraven el senzill però elegant vestit eren grans i de colors fúcsia. El model era en tirants amples, faldilla evasé i escot acabat en pic.

L'elecció de Letícia es va acabar de perfilar amb unes espardenyes de falca lligades als turmells. Aquest tipus de calçat és un habitual dels estius de la reina, ja que són còmodes, estiuenques i mai passen de moda.  A banda d'aquest refrescant 'look', Letícia va optar per no lluir cap mena de complements, més enllà d'unes discretes arracades. D'igual forma, va decidir portar el cabell sense lligar i un maquillatge suau i natural. 

La Família Reial al complet a Mallorca
La Família Reial ja ha començat les seves vacances a Mallorca | CatalunyaDiari.cat

 

Per la seva banda, el rei Felip VI va sorprendre amb un estilisme modern i, igual que la seva dona, floral. Concretament, el monarca va dur uns pantalons llargs color verd militar i una camisa estampada en flors diminutes.  Finalment, la princesa Elionor duia un mono sencer blanc i també estampat floral i, la infanta Sofia, uns pantalons curts blancs i verds a ratlles i una brusa blanca.

També et poden interessar...