Coto Matamoros dedica unes paraules cruentes al seu germà Kiko Matamoros

El germà del col·laborador de 'Sálvame' s'ha mostrat taxatiu: «La meva opinió sobre ell no canviarà per una malaltia»

 

L’anunci per part de Kiko Matamoros sobre els seus problemes de salut han causat un tsunami de declaracions entre els seus familiars més propers i llunyans. El col·laborador confessava fa uns dies que li han detectat diversos tumors a la bufeta dels quals s’haurà d’operar el pròxim 6 d’agost. A propòsit d'això, el seu germà i sempre controvertit Coto Matamoros, ha estat entrevistat pel portal ‘Jaleos’, i ha explicat què n’opina de tot plegat i si la seva relació amb el seu germà ha millorat en els últims temps. 

Lluny d’estovar-se a causa del moment delicat que travessa el seu germà, a Coto Matamoros sembla que no l'afecta el que li pugui passar a Kiko Matamoros, ja que  assegura que en el passat va anul·lar qualsevol sentiment afectiu cap al seu germà i que a més, considera que les malalties que pateix són en part causades pels seus sentiments negatius: «Les malalties se les genera un mateix i ell té molts sentiments negatius  que repercuteixen en la seva salut»

 

Kiko no vol fer patir als seus familiars
Kiko no vol fer patir als seus familiars | TELECINCO

Coto es mostra contundent amb Kiko Matamoros

D’aquesta manera, no s’ha mostrat gens compassiu amb el seu germà, de qui ha dit que arrossega molts problemes, entre els quals es troba la ‘morfofobia’, que l’hauria portat a  obsessionar-se per la seva imatge de tal manera que ja s’hauria realitzat més de quaranta operacions. Així, Coto s’ha mostrat taxatiu: «El meu concepte sobre ell no canviarà per una malaltia».

 

A més a més, considera que el seu germà està protagonitzant un espectacle lamentable comerciant amb la seva vida privada i amb la desgràcia; tant és així que ha arribat a afirmar que si la seva mare estigués viva i s’assabentés de la vida que porta el seu fill i col·laborador de ‘Sálvame’, es moriria d’un atac de cor.

 

També et pot interessar...