Nuria Roca parla obertament sobre el seu acomiadament de TV3

La presentadora ha explicat sense cap restricció la veritat sobre la seva sortida de la cadena autonòmica catalana

Ja fa 25 anys des que Nuria Roca es va iniciar en el món de la televisió, on ha viscut nombroses situacions, que fins ara es mantenien en secret. L'actual col·laboradora de 'El Hormiguero',  ha explicat tota la veritat sobre el seu acomiadament de TV3

Breu estada de Nuria Roca a 'A tota Pantalla'

'A tota Pantalla' va ser un magazín matinal que només va durar uns dies perquè es va veure interromput pel referèndum de l'1-O, motiu pel qual la cadena va apostar pel torrent informatiu i polític que va seguir durant els següents dies. La cadena va acabar acomiadant a Nuria Roca a través d'un burofax.

Núria Roca va ser acomiadada de TV3 a través d'un burofax | Mediaset

 

Alegria per marxar de TV3

Nuria Roca ha confessat que: «L'1-0 em va enxampar allí. A partir d'aquí, tot va ser un despropòsit.  Em vaig alegrar de sortir d'un lloc on realment no volia estar». Actualment, la presentadora, dos anys després d'aquest acomiadament, col·labora al programa de Pablo Motos, on té la seva pròpia secció. «Vaig anar a un lloc que em semblava absolutament inhòspit. Jo anava a fer un programa i a posar en marxa unes coses, que, després, no es van produir», ha reconegut Roca en unes declaracions al diari 'El Mundo'.

Nuria Roca s'alegra de la seva marxa de TV3 | Cedida

 

Està clar que Nuria Roca no estava còmoda a TV3 segons ha declarat 2 anys després. La presentadora ha reconegut tots els fets i ha assegurat alegrar-se de la seva sortida de TV3, on probablement no tornarà mai més.

25 anys de Nuria Roca a la televisió

Nuria Roca ha passat per moltes cadenes nacionals com La 1, Cuatro o Antena 3, i malgrat no fer-se un lloc fix en la televisió, ha tingut una carrera dilatada, que ja acumula els 25 anys, encara que darrerament ha estat més marcada per aspectes polèmics.

També et pot interessar...

  • Nuria Roca gaudeix de les seves vacances a Menorca llogant un vaixell de 1.600 euros al dia

  • Nuria Roca confessa que va amb el seu marit a teràpia de parella