Els reis emèrits van reaparèixr junts a finals d'Abril a Hannover

Els reis emèrits dormen separats i fan vides independents

Pilar Eyre ha confirmat que Joan Carles i Sofia no s'han reconciliat i que continuen separats

És una evidència que la relació dels reis emèrits està pràcticament trencada. Era visible que el matrimoni feia vides separades i més des que van entrar en escena algunes amants de Joan Carles I. La periodista  Pilar Eyre ha confirmat que tots dos fan vides independents i que el possible apropament és una campanya de la Zarzuela.

Els reis emèrits visiten junts el club de Rafa Nadal

Durant els últims anys la relació pública dels Reis emèrits donava moltes pistes sobre la seva situació sentimental. En els actes institucionals el Joan Carles evitava els gestos afectuosos amb Sofia. Doncs ara els reis han estat passant uns dies a Mallorca, on han visitat junts el club que Rafa Nadal té a Mallorca.

Joan Carles i Sofia dormen separats

Amb aquesta visita dels reis ha sorgit el dubte sobre la seva manera de passar les nits, junts o separats. Aquest dubte l'ha resolt la periodista catalana, Pilar Eyre, que ha declarat a la revista 'Lecturas' que: «Las habitaciones de los reyes en Marivent están tan separadas como en Zarzuela.  En privado siguen sin mantener ningún contacto, se hablan a través de sus secretarías, y en público apenas se miran».

Vides independents

La periodista experta en la casa reial assegura que els reis emèrits fan vides separades i que en cap dels casos s'han reconciliat. Molts mitjans de comunicació han publicat la notícia sobre un apropament dels reis, fet que ha desmuntat completament Pilar Eyre.

Joan Carles I torna a l'hospital per fer-se unes proves mèdiques
Joan Carles I i Sofia tenen vides independents | GTRES

 

També et pot interessar...