La nova vida de Mar Regueras com agent comercial en una immobiliària

L'actriu i presentadora catalana ha començat una nova etapa professional allunyada dels focus

Mar Regueras va ser una de les presentadores més populars de la dècada del 90. La catalana va iniciar la seva trajectòria televisiva l'any 1993 amb 'El juego de la oca'. La també actriu i model ha fet un gir a la seva carrera i ara, segons 'Jaleos', es dedica al món immobiliari.

D'actriu i presentadora a agent comercial

La darrera aparició de Mar Regueras a la televisió va ser l'any 2017 amb sèrie de TVE Servir i protegir, on no va tenir massa sort, igual que li va succeir uns anys enrere amb 'Hospital Central', on va agafar un paper protagonista, però malauradament la sèrie es va acabar. És per això que l'actriu va haver de buscar altres fórmules per guanyar-se la vida. La catalana, que també va presentar el famós 'Grand Prix' amb Ramón García, ara ha començat un nou treball en una immobiliària de Madrid com a agent comercial, segons 'Jaleos'.

Regueras mostra seu dia a dia a les xarxes socials, on publica els seus quefers diaris i explica com compagina el seu nou treball amb la seva faceta com a actriu. A més, sembla que li va molt bé com a agent comercial, ja que l'actor Carles Carrasco va deixar en mans de la catalana la venda de la seva nova casa.

Estrella dels 90

A banda de la seva presència en programes estrella dels 90, Regueras també ha tingut papers destacats en pel·lícules com 'La flaqueza del bolchevique', i fins i tot va ser nominada al Goya a la millor actriu de repartiment per la pel·lícula 'Rencor'.

També et pot interessar