Kiko Jiménez, indignat amb la publicació del seu informe policial, trenca el seu silenci

Kiko Jiménez, indignat amb la publicació de l'informe policial de Marbella

El col·laborador de ‘MYHYV’ ha volgut defensar-se de les crítiques rebudes després de la difusió de dit informe als mitjans de comunicació, i ha declarat que «és indignant»

La detenció de Kiko Jiménez i Sofía Suescun en un bar de Marbella està sent el centre d’atenció de tots els mitjans televisius espanyols. La guanyadora del reality ‘Supervivientes’ va afanyar-se a explicar el seu punt de vista dels esdeveniments al plató ‘Viva la vida’,  i ara s’ha fet públic l’informe policial que desacredita la versió dels fets que fins ara ha defensat la parella.

Fruit d’aquesta publicació, Kiko Jiménez ha donat la cara per defensar-se de les acusacions rebudes, encara que no tenia ganes d’entrar en detalls ni d’aprofundir massa en l’assumpte: «Això és un tema molt delicat, no correspon a la premsa rosa». A més, ha insistit en el fet que no vol fer un «show» del succeït perquè «no tot serveix a la televisió». Ha acabat les seves declaracions assegurant que «nosaltres no som així i no faltem el respecte d’aquesta manera, és indignant».

Més rumors sobre la detenció

A banda d’això, la parella ha hagut d’enfrontar-se a altres rumors sobre la seva detenció a Marbella. Alguns usuaris asseguren que volien abandonar el bar sense abonar la quantitat corresponent al seu sopar, a canvi de publicar imatges de les seves consumicions i el nom del local al perfil de les seves xarxes socials.

Malgrat aquesta polèmica, la propietària del restaurant, Tatiana González, ha volgut parlar per a ‘Sálvame’ per posicionar-se a favor de Kiko Jiménez i Sofia Suescun, i ha assegurat que van pagar els 208 euros de la mariscada que van sopar. Igual que la resta de clients, és cert que els joves van publicar fotografies i van gravar vídeos durant la vetllada en parella, però van arribar a realitzar mai cap mena de xantatge.

La propietària del restaurant ha donat la seva versió dels fets per defensar la parella
La propietària del restaurant ha donat la seva versió dels fets per defensar la parella | TELECINCO

 

També pots llegir...