Kiko Jiménez, indignat amb la publicació de l'informe policial de Marbella

El col·laborador de ‘MYHYV’ ha volgut defensar-se de les crítiques rebudes després de la difusió de dit informe als mitjans de comunicació, i ha declarat que «és indignant»
Kiko Jiménez, indignat amb la publicació del seu informe policial, trenca el seu silenci | DIEZ MINUTOS

 

 

La detenció de Kiko Jiménez i Sofía Suescun en un bar de Marbella està sent el centre d’atenció de tots els mitjans televisius espanyols. La guanyadora del reality ‘Supervivientes’ va afanyar-se a explicar el seu punt de vista dels esdeveniments al plató ‘Viva la vida’, i ara s’ha fet públic l’informe policial que desacredita la versió dels fets que fins ara ha defensat la parella.

 

Fruit d’aquesta publicació, Kiko Jiménez ha donat la cara per defensar-se de les acusacions rebudes, encara que no tenia ganes d’entrar en detalls ni d’aprofundir massa en l’assumpte: «Això és un tema molt delicat, no correspon a la premsa rosa». A més, ha insistit en el fet que no vol fer un «show» del succeït perquè «no tot serveix a la televisió». Ha acabat les seves declaracions assegurant que «nosaltres no som així i no faltem el respecte d’aquesta manera, és indignant».

 

Més rumors sobre la detenció

A banda d’això, la parella ha hagut d’enfrontar-se a altres rumors sobre la seva detenció a Marbella. Alguns usuaris asseguren que volien abandonar el bar sense abonar la quantitat corresponent al seu sopar, a canvi de publicar imatges de les seves consumicions i el nom del local al perfil de les seves xarxes socials.

 

Malgrat aquesta polèmica, la propietària del restaurant, Tatiana González, ha volgut parlar per a ‘Sálvame’ per posicionar-se a favor de Kiko Jiménez i Sofia Suescun, i ha assegurat que van pagar els 208 euros de la mariscada que van sopar. Igual que la resta de clients, és cert que els joves van publicar fotografies i van gravar vídeos durant la vetllada en parella, però van arribar a realitzar mai cap mena de xantatge.

 

La propietària del restaurant ha donat la seva versió dels fets per defensar la parella | TELECINCO

 

 

També pots llegir...