Kiko Jiménez va passar la nit a comissaria

Kiko Jiménez parla després de la seva detenció a Marbella

L'ex de Glòria Camila podria pagar una multa que oscil·laria entre els 800 i els 1.200 euros

Sofia Suescun i Kiko Jiménez no estan tenint un inici de relació massa romàntic. En aquest sentit, cal recordar que el passat cap de setmana l'exparella de Glòria Camila va passar la nit de dissabte en unes garjoles de la policia local de Marbella.

Tal com va explicar el mateix diumenge Suescun al programa 'Viva la vida' de Telecinco, tot va començar quan una patrulla d'agents els hi va demanar que aturessin el cotxe en el qual viatjaven. El conductor del turisme va fer cas omís a les ordres policials i es va saltar el control, no obstant això, finalment sí que es va aturar i es va sotmetre a una sèrie de proves que van determinar que no havia comès cap infracció.

Una reacció que no va agradar gens a la policia

Tot i això, els agents li van comunicar al conductor que li retirarien punts del carnet i que, a més a més, hauria de pagar una multa d'uns 200 euros. Davant aquesta situació, la jove parella va recriminar als agents la sanció i, fins i tot, Jiménez va començar a gravar amb el seu mòbil la situació.

Sofia Suescun
Sofia Suescun es va mostrar molt preocupada per la detenció de la seva parella | Telecinco

 

Aquesta reacció no va agradar gens als agents que, finalment, van decidir detenir-lo. Paral·lelament, aquest dilluns 5 d'agost va tenir lloc el judici ràpid dels fets i, hores més tard, la parella ja explicava com se sentia després del succeït.  La versió de Suescun ja se sabia, però Jiménez no havia parlat fins ara i va confessar que: «Estic una mica a disgust amb la situació, però esperem que es resolgui tot». 

Per la seva banda, des de 'Sálvame' van explicar que Jiménez podria enfrontar-se a tres o sis mesos de presó, tot i que asseguren que aquests casos s'acostumen a resoldre amb una multa que podria rondar els 800 o 1.200 euros. Ara, cal esperar uns dotze dies per saber quina és la decisió del jutge i quin peatge haurà de pagar Jiménez per la seva reacció davant els agents.

Sofía Suescun
Sofía Suescun va explicar els fets a 'Viva la vida' | Telecinco

 

També et poden interessar...