Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo i Santi Burgoa

Alba Carrillo podria mantenir una relació amb el periodista Santi Burgoa

La model ha convidat al presentador a la seva festa d'aniversari junt amb els seus amics més íntims

Alba Carrillo i Santi Burgoa
Alba Carrillo va mostrar el seu interès pel periodista Santi Burgoa | CatalunyaDiari.cat

 

Alba Carrillo està passant per un bon moment professional. Després de molts anys intentant fer-se un lloc en algun programa de televisió, finalment, ho ha aconseguit amb 'Ya es mediodía'. I sembla que quan les coses es comencen a estabilitzar a la vida, la resta de tot allò que no esperes també troba el seu equilibri.

En aquest sentit, Carrillo podria haver iniciat una relació sentimental amb el periodista de 'Cuatro al Día', Santi Burgoa.  Cal recordar que fa uns mesos va ser la mateixa Carrillo la que va mostrar el seu interès per conèixer al jove periodista. Finalment, aquest va fer acte de presència al seu programa i ella, sense cap mena d'intenció d'amagar la seva felicitat, va exclamar que: «Feia molt de temps que no seia al costat de tan bona companyia».

Santi Burgoa i Alba Carrillo junts en un plató
Alba Carrillo va celebrar el primer dia que es va trobar amb Burgoa en un plató | Telecinco

 

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Comentaris i fotografies que demostren la bona relació entre ambdós

Des de llavors, han estat molts els missatges que la model de professió ha enviat a través de les xarxes socials a Burgoa. Per exemple, en una fotografia que el periodista va publicar al seu perfil d'Instagram i en la qual se li pot veure amb un vestit de neopré sense abotonar i amb una taula de surf, Carrillo va escriure: «Que ens vols matar a tots o què?». Més enllà d'aquest i molts altres comentaris, els rumors d'una relació entre ambdós han acabat agafant més força després que Carrillo hagi publicat una imatge de la festa del seu aniversari.

El periodista Santi Burgoa
Alba Carrillo no ha dubtat en comentar més d'una fotografia del periodista | Telecinco

 

Tot i que sense ser el protagonista de la imatge, sí que és cert que Burgoa apareix a la part dreta junt amb la resta d'amics de tota la vida de la model. Aquesta invitació i acceptació mútua a la festa denota que, com a mínim, tenen una relació excel·lent que, perquè no, podria acabar en alguna cosa més. Això no obstant, és possible que Carrillo vulgui ser molt previsora i no anticipar-se a confirmar la relació com sí que ho ha fet en episodis anteriors de la seva vida.

També et poden interessar...