Ramon Garcia i Ana Obregon

Ramón García revela que va perdre un fill mentre presentava '¿Qué apostamos?'

El presentador ho va confessar en el programa documental 'Lazos de sangre' dedicat a Ana Obregón

Durant cinc anys, Ramón García i Ana Obregón van ser els presentadors de '¿Qué apostamos?', un programa de televisió d'entreteniment que s'emetia als anys 90 i principis dels 2000. Aquesta setmana tornen a ser notícia per una confessió del presentador de Bilbao al programa 'Lazos de sangre', dedicat a Obregón.

En un moment del debat en què participaven periodistes i presentadors propers a la protagonista, Ramón García va revelar que  «jo vaig perdre un fill en l'època del '¿Qué apostamos?'; vaig presentar el programa i ningú se'n va assabentar». La confessió va sorgir perquè Boris Izaguirre va preguntar-li com es trobava Obregón el dia que es va descobrir, minuts abans del programa, que la seva parella, Alessandro Lequio, li era infidel.

El presentador explica que Obregón, després de saber que el seu marit li era infidel, «va fer el millor programa»

Ana Obregon i Ramon Garcia
Els presentadors en l'època que presentaven el programa '¿Qué apostamos?' | Cedida

 

Ramón García, a això, només té una resposta: «Sempre que et passa una desgràcia i et toca fer un directe, fas el millor programa de la teva vida». Explica que Obregón «es va eixugar les llàgrimes, va agafar aire, em va dir "espera'm", es va canviar de roba, vam sortir de la mà fins al túnel on començava la cançó... [...] I possiblement va fer el millor programa de la seva vida».

Pel que fa a la pèrdua del seu fill, García explica que la seva dona, que era entre el públic a l'assaig del programa,  va haver de marxar per ser intervinguda per un raspat perquè havia perdut el fill del qual estava embarassada. «Vaig fer el programa i ningú se'n va assabentar», assegura el presentador.

També et pot interessar...