Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toñi Moreno parlant amb els periodistes

Toñi Moreno visita urgències per un tall a la mà

La presentadora ha patit un ensurt domèstic per culpa d'un ganivet

Toñi Moreno ha patit un petit incident domèstic que ha acabat amb una visita a la sala d'urgències d'un dels Hospitals Vithas i posteriorment amb la seva mà esquerra embenada L'accident podria haver estat causat per culpa d'un tall amb un ganivet.

Ensurt de Toñi Moreno amb un ganivet

L'actual presentadora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha publicat a les seves xarxes socials una fotografia amb tota la mà esquerra embenada, segons ella per culpa de «los cuchillos asesinos». La simpatia de Toñi Moreno sempre ha estat una marca personal, per això la presentadora ha utilitzat l'humor per treure-li importància a l'assumpte. Per sort tot va quedar en un ensurt.

Toñi Moreno cada cop més a prop per ser mare

Aquesta no serà l'única visita de Toñi Moreno a l'hospital, ja que en breus començaran les revisions del seu embaràs. La presentadora va confirmar la bona notícia el passat 26 de juny on va anunciar que esperava un fill,  després de molts anys amb la il·lusió de ser mare. Des que va anunciar la feliç notícia ha rebut una infinitat de felicitacions per part dels seus fans, però també de molts amics i companys de professió com Risto Mejide, Emma García, Pastora Soler, Lara Álvarez, Laura Matamoros, Màxim Huerta, Chenoa o Remedios Cervantes entre d'altres.

Més treball per a la presentadora de 'MYHYV'

L'incident de Toñi Moreno s'ha produït unes hores després de confirmar-se el seu nou projecte professional a Telemadrid, on presentarà un nou programa que compaginarà amb els seus treballs a Telecinco i Canal Sud.

També et pot interessar...