Eugènia Osborne sorprèn a tothom amb un dels seus 'looks' més sexys

La filla de Bertín Osborne acaba d'iniciar una nova carrera com a productora de continguts relacionats amb la moda
Eugènia ha iniciat una nova etapa professional | GTRES

 

Eugènia Osborne és una de les filles més conegudes de Bertín Osborne, tot i que la seva discreció és el seu punt més característic. La jove ha participat aquesta setmana en la festa del 20è aniversari de la revista 'Fuera de serie', que va tenir lloc al Museu Arqueològic Nacional, a Madrid.

 

Però més enllà de per la seva presència, Eugènia va deixar a tots els presents eclipsats pel 'look' escollit per a l'ocasió. I és que, la filla del popular cantant va aparèixer en una festa d'allò més sexy. Concretament, Eugènia va optar per un conjunt llencer de setí amb un cosset de tirants molt fins i estampat amb estrelles.

 

 

Un conjunt sexy amb una gran obertura a la faldilla

La part superior s'ajustava a una cintura que deixava caure una faldilla del mateix teixit i estampat amb una gran obertura a la cama. El 'look' es va acabar d'arrodonir amb unes sandàlies negres de fines tires i tacons a joc de Lone, i un collar de Lo'Ne Jewelry. Eugènia va cuidar cada detall del seu estilisme, per això també va tenir especial cura d'un maquillatge de nit i un perfecte tall de cabell a l'estil 'pixie'.

 

A la festa van acudir desenes de personalitats conegudes i, algunes com Eugènia, van destacar la bona organització i el bon gust d'un càtering, en el qual, hi destacava la gran varietat de formatges de qualitat. 

Eugènia va sorprendre tothom amb el seu 'look' | GTRES

 

 

Nova aventura professional

Eugènia està passant per un bon moment personal i professional després d'iniciar una nova carrera com a productora de continguts relacionats amb la moda que ha estrenat aquest mateix mes de juliol amb una producció per a firma de dissenyadors. Gràcies a la seva nova feina i la seva professionalitat, la filla de Bertín també està augmentant cada vegada més la seva popularitat a les xarxes socials.

Eugènia Osborne va cuidar cada detall del seu 'look' | GTRES

 

 

També et poden interessar...