Clàudia Osborne

Clàudia Osborne, filla de Bertín, talla amb Daniel Arigita

La jove ha parlat en alguna ocasió sobre les diverses depressions que ha sofert després de ruptures sentimentals

Una de les filles de Bertín Osborne, Clàudia Osborne, ha confirmat la seva ruptura sentimental amb Daniel Arigita, després de mesos de rumors que apuntaven que la parella havia decidit posar punt final a la seva història d'amor.

De fet, el passat mes d'abril, Clàudia parlava en una entrevista de les dues depressions que havia travessat després de dues ruptures sentimentals.  Ara bé, quan se li va preguntar per la seva llavors suposada actual parella, la filla de l'artista es va limitar a respondre un: «Passem a la següent pregunta».

«Sí, s'ha acabat», ha confirmat la jove

Ara, dos mesos després, Clàudia ha reaparegut als premis 'Yo Dona'. Ho ha fet sola i confirmant que està soltera. Els mitjans de comunicació congregats a la festa no van dubtar a preguntar-li a la jove per Arigita i ella va respondre amb un clar i concís: «Sí, s'ha acabat».  No obstant això, i després d'haver demanat l'ajuda d'un coach per superar el mal tràngol, Clàudia es va mostrar tranquil·la i serena i disposada a gaudir d'aquesta nova etapa que comença a viure.

«Estic feliç, enfocada en mi i en la meva família», va dir.  De la mateixa manera, va assegurar que encara no sabia on marxar de vacances per poder desconnectar de tot el succeït. El més probable, però, és que viatgi al sud: Allí podrà descansar i compartir temps amb els qui més estima.

 

La seva clara publicació a Instagram

A banda de les preguntes dels periodistes, Clàudia va publicar una imatge al seu perfil d'Instagram que, a més a més de cridar l'atenció per l'espectacular vestit que duia per la festa, ho va fer pel text que l'acompanyava. 

En l'escrit, la filla de Bertín explicava que, a la vida, tot arriba i passa, i que un ha d'aprendre a sentir-se còmode en l'incòmode. Aquesta frase, que va voler destacar en especial, demostra que, tot i que la noia no està passant pel seu millor moment, es troba buscant la serenor i felicitat en un dels moments més complicats de la seva vida.

 

També et pot interessar...