Dembélé

Una imatge de Dembélé durant l'últim partit del Barça encén les xarxes

En les imatges es pot veure al número 11 de l'equip blaugrana amb una sospitosa protuberància sota els pantalons

 

El Barça va jugar la matinada d'aquest dimarts un partit amistós contra el Nàpols en la seva gira pels Estats Units. Un partit, que tot i que va guanyar l'equip blaugrana 2 a 1, no va acabar de convèncer l'afició. Però hi va haver un altre element que va destacar per sobre de la mitjana i que de seguida va encendre les xarxes socials. 

El número onze del Barça, Ousmane Dembélé, va jugar durant la segona part i no va fer un mal partit, ja que va poder marcar en la primera acció en la qual va tocar la pilota amb un fort xut des de fora de l'àrea que va tocar el pal. Però no va estar aquest el motiu pel qual es van encendre les xarxes socials, que van començar immediatament a parlar de Dembélé.

En un dels vídeos de les històries d'Instagram que el FC Barcelona va penjar al seu compte s'ha pogut veure a Dembélé dirigint-se a la càmera, un cop acabat el partit, saludant i llençant una samarreta, però els ulls de tothom s'han fixat en un altre detall important, que ressalta per sota dels seus pantalons.

Les reaccions per Twitter no s'han fet espera i de seguida tothom ha començat a opinar sobre el vídeo.  Alguns usuaris parlaven d'una nova competència «pel piquetón» i bromejaven amb els següents comentaris: «Ara ja sabem perquè no sap si és esquerrà o dretà», «S'ha de prohibir poder jugar amb el mòbil a la butxaca» o «Dembélé en realitat és el negre del WhatsApp».

També et pot interessar...