YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sandra Barneda i Nagore Robles s'haurien separat

Aquesta vegada, la parella hauria patit una forta crisi que hauria suposat la ruptura definitiva després de 3 anys de relació

Nagore Robles i Sandra Barneda
La ruptura entre la parella podria ser un fet | INSTAGRAM

Sandra Barneda i Nagore Robles podrien haver posat punt final a la seva relació, després d'una forta crisi que no haurien pogut superar. Acaba així una de les parelles més seguides i estimades de les xarxes, que sempre alegraven els seus seguidors amb les contínues mostres d'amor i dedicatòries que s'enviaven.

 

Aquestes dedicatòries però, haurien disminuït a poc a poc en els últims mesos, tal com assenyala el portal 'Cotilleos.es', que ha posat de manifest que ambdues fa un cert temps que no comparteixen fotografies juntes ni es dediquen paraules afectuoses com feien habitualment. A més a més, aquest estiu Nagore va viatjar sola a Bali mentre la seva parella Sandra Barneda es quedava a Espanya treballant com a substituta d’Emma Garcia al programa ‘Viva la vida’. 

 

La parella es manté en silenci i no es pronuncia sobre la seva ruptura

La seva relació es va coure lentament en els platós de televisió, i no va ser fins temps més tard que es va confirmar públicament; des d’aleshores la presentadora Sandra Barneda i la col·laboradora de programes Nagore Robles han coincidit sovint en platós i fins i tot s’han dedicat paraules boniques en directe.

 

Nagore Robles ha desmentit els rumors agraïnt a la seva nòvia el seu suport
La seva relació s'ha caracteritzat per les contínues mostres d'afecte | INSTAGRAM

 

Durant la seva relació, els rumors de crisi han estat habituals, però aquesta vegada, fonts properes a la parella afirmen que la seva relació hauria finalitzat. Un clar indici d'això és que Nagore Robles ha deixat de lluir l’anell que la presentadora li va regalar fa uns mesos i que d’aleshores ençà Nagore havia dut orgullosa en totes les seves aparicions públiques tant a esdeveniments com a programes de televisió.

 

Tot i que les causes de la ruptura no s’han fet públiques de moment i cap de les dues implicades ha confirmat ni desmentit la notícia de la seva ruptura, tot apunta que la feina podria ser una de les causes que les ha allunyat més, ja que els seus múltiples compromisos professionals els han impedit últimament, coincidir a les dues i passar temps juntes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari