YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Risto Mejide s'agafa la baixa de paternitat «perquè puc, perquè dec i perquè vull»

Aquest dijous ha estat l'últim dia on ha presentat 'Todo es mentira' i les pròximes setmanes serà substituit per Marta Flich

risto mejide
Risto Mejide abandona temporalment el seu programa per gaudir de la seva paternitat | Cuatro

Ja s'ha iniciat el compte enrere perquè Laura Escanes i Risto Mejide tinguin el seu primer fill i sembla que el presentador i publicista vol gaudir i compartir aquesta responsabilitat el màxim temps possible amb la seva parella. Ell mateix confirmava que el d'aquest dijous era el seu últim programa de 'Todo es mentira' durant les pròximes setmanes, ja que s'ha agafat la baixa per paternitat. 

Mejide reivindicava el seu dret a aquest permís: «Me l'agafo perquè puc, perquè dec i perquè vull». «Sóc conscient que tinc la immensa sort que em passin les tres coses», afegia reafirmant el seu missatge de compromís amb la cura del seu fill.  

Volia deixar clar que «per res del món» es perdria un moment tan important com el naixement i primers dies del petit. Concloïa amb aquestes paraules molt aplaudides pel públic: «La gent que tenim certa notorietat tenim l'obligació moral de fer-ho i estic encantat». 

risto mejide
Risto Mejide sent acomiadat pel seu equip | Cuatro

 

Deixar l'encàrrec de formar un partit polític

Abans de marxar, va voler deixar un últim missatge pels seus col·laboradors: «Quan ens tornem a veure la meva vida i la de la meva dona haurà canviat per sempre. Seré una altra persona encara que sembli el mateix». 

Finalment va deixar-los l'encàrrec de muntar un partit per ser candidat: PNLH (sigles de 'Peor No Lo Haremos'). «Hem de continuar, no és una broma», va dir a la seva substituta, Marta Flich, que li va prometre que així ho farien. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari