YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alba Carrillo confessa a ‘GH VIP’ tenir una nova parella

La concursant de la setena gal·la del reality de convivència per a celebrities ha confirmat els rumors sobre la seva nova relació sentimental amb Santi Burgoa

Alba Carrillo s'ha pronunciat sobre el nu integral que va compartir a Instagram
Alba Carrillo ha confessat a 'GH VIP 7' tenir una nova parella  | CEDIDA

Fa més d’un mes que van iniciar-se les sospites d’una possible nova relació d’Alba Carrillo després d’haver acabat la seva aventura amb Courtois, porter del Reial Madrid. Els rumors assenyalaven Santi Burgoa, periodista que va conèixer al plató de ‘Cuatro el día’, com el nou enamorat de la model. Fins ara la jove no ha volgut fer cap referència sobre la relació, però ara ha confirmat tenir xicot dins la casa de ‘GH VIP’.

Alba Carrilo parla de la seva nova relació

Ha estat en ‘El Programa de Ana Rosa’ on s’ha parlat de la conversació que Alba mantenia amb les seves companyes de reality i hem estat testimonis de la seva confessió amorosa. En aquesta gravació, la model es mostrava molt il·lusionada mentre parlava de Burgoa i de la seva relació amorosa.

Alba Carrillo i Santi Burgoa es van conèixer a Cuatro
Carrillo i Burgoa es van conèixer a Cuatro | TELECINCO

 

Adriana Dorronsoro, col·laboradora del programa, explicava amb detall la notícia amb les següents paraules: «En una conversa que vaig presenciar el passat divendres, Alba va arribar a anomenar Santi i deia a les seves amigues que porta sortint amb el presentador des del mes de febrer».

A més a més, Dorronsoro va donar a conèixer el perquè de tant secretisme: la model va reconèixer a les altres concursant que, complint amb el desig del seu xicot, no havia volgut fer pública la seva relació sentimental.

Alba Carrillo i Courtois són parella
Alba Carrillo i Courtois van tenir una aventura amorosa durant el mes de febrer  | INSTAGRAM

 

Tot i això, Alessandro Lequio ha assenyalat el fet que en el mes de febrer l’aventura d’Alba i Courtois estava sent portada dels mitjans de comunicació, i que per aquest motiu no és possible que estigués iniciant cap relació amb Santi Burgoa. Sigui veritat o mentida, caldrà esperar que Alba Carrillo doni més detalls de la seva parella o que ell mateix es manifesti públicament.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari