Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Núria Martínez, l''amiga especial' d'Omar Montes, ha començat a flirtejar amb Gianmarco

'GH VIP': Núria flirteja amb Gianmarco sense oblidar-se d'Omar Montes

Núria Martínez ha reconegut al confessionari que li agrada l'italià i que entre ambdós podria haver-hi alguna cosa

Núria Martínez, l''amiga especial' d'Omar Montes, ha començat a flirtejar amb Gianmarco
Núria Martínez, l''amiga especial' d'Omar Montes, ha començat a flirtejar amb Gianmarco | TELECINCO

 

Amb la primera expulsió de ‘GH VIP’ es va posar punt final al flirteig de l’italià Gianmarco amb Anabel Pantoja dins la casa de Guadalix. El model però, s’ha enfocat en una nova conquesta, i des d’aleshores ha començat a dirigir les seves atencions cap a Núria, la concursant que és l’’amiga especial’ d’Omar Montes i que no ha dubtat en reconèixer que entre ambdós podria sorgir alguna cosa.

 

Núria reconeix que li agrada Gianmarco

En un dels seus moments de flirteig, el model i la ballarina es trobaven al sofà mantenint una conversació relaxada mentre s’acariciaven, cosa que va desencadenar en una de confessió per part del model italià, que va admetre que abans d’entrar al programa havia vist moltes fotografies seves, xafardejant el seu Instagram: «Et vaig veure i vaig dir: 'Que bonica!'», a la qual cosa ella va preguntar-li: «No vas pensar: 'Què lloba?'», «Que va!» va respondre-li ell, mentre ella reconeixia: «El que tothom pensa quan veu les meves fotos tan sexis és: 'quina porca'», va explicar-li resignada la influencer.

 

Núria MH reconeix els prejudicis que generen les seves fotografies d'Instagram
Núria MH reconeix els prejudicis que generen les seves fotografies d'Instagram | INSTAGRAM

 

Un cop dins el confessionari, Núria reconeixia que estava començant a agradar-li Gianmarco: «És una mica paradet… fins que hi hagi una festa i la 'liem' aquí dins. Tot i que també me’n recordo molt d’Omar, eh?», va reconèixer.

Núria es queda amb Omar

Tot i la bona sintonia entre ella i Gianmarco, Núria va deixar parada a l’audiència quan va respondre fa uns dies a una de les preguntes dels teleespectadors que feien referència a Omar Montes, i que deia: «Imagina que tens dos camins: un et du a un lloc paradisíac on està Omar i en un altre, menys bonic, t’hi espera Gianmarco amb una balalaica. Quin escolliries?», va preguntar-li un espectador.  «El d’Omar, sens dubte. Et trobo a faltar», va dir dirigint-se a càmera.

 

També et pot interessar...