Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo es va quedar astorada en veure la fotografia del casament de Feliciano López

'GH VIP' li ensenya a Alba Carrillo el casament de Feliciano amb Sandra Gago

A la model no li va agradar gens el moment que li va fer passar el programa i es va queixar: «Se suposa que no hem de tenir informació de fora»

Alba Carrillo es va quedar astorada en veure la fotografia del casament de Feliciano López
Alba Carrillo es va quedar astorada en veure la fotografia del casament de Feliciano López | TELECINCO

 

‘Gran Hermano’ sempre s’ha caracteritzat per l’aïllament a què sotmet als seus concursants dins la casa de Guadalix, principalment perquè no els afectin els successos que passen a l’exterior, desestabilitzant-los emocionalment. En les últimes edicions però, sembla que aquest principi del ‘reality’ s’ha anat flexibilitzant, i si bé s’han mostrat habitualment imatges de dins la casa i d’alguns moments de la convivència als concursants per intentar crear polèmica a les gales, el programa intentava no donar informació del que passa fora. 

Fins ara però, quan sembla que aquesta barrera s’ha trencat amb Alba Carrillo, a qui el programa va decidir ensenyar les fotografies del casament del seu ex Feliciano López, que va tenir lloc el darrer divendres. Una jugada que va deixar a la model en xoc i que va succeir durant el joc setmanal en què els concursants s’enfronten als tuits dels espectadors, quan un usuari va proposar mostrar una instantània del dia del casament de Feliciano López amb Sandra Gago a la model.

Alba Carrillo, molt molesta

Instantània que va mostrar el programa a la model Alba Carrillo
Instantània que va mostrar el programa a la model Alba Carrillo | Instagram

 

En veure la imatge, va contestar bastant parada: «Ah molt bé, no sé què dir… Ella està molt guapa», va expressar amb cara de circumstàncies, mentre algun dels seus companys comentava la mala intenció del programa en fer-li passar per aquella situació.

La concursant però, després del moment inicial, no va tardar a reaccionar i es va mostrar molesta amb la situació, etzibant-li al presentador Jordi González: «No m’ha agradat que em posin la foto, ja que estic concursant i se suposa que no hem de tenir coses de l'exterior que ens puguin desestabilitzar», va argumentar per a continuació, carregar contra el seu company Hugo Castejón que havia fet un comentari sobre ella durant la pausa publicitària.

«I si no, que ens posin alguna cosa a tots perquè aquest home[Hugo Castejón]no pugui llançar-me merda a mi amb coses meves personals.  Que li posin un vídeo de Carlos Lozano desitjant-li sort o de Miriam dient que vol venir a fer-li petons. Que es coli en el seu programa com ell es va colar en el de Miriam l'any passat», va contestar la model, cosa que va desencadenar en un nou enfrontament amb Hugo Castejón.

També et pot interessar...