Alba Carrillo fa una important revelació a 'GH VIP'

La model ha afirmat que li agrada fer-ho més d'una vegada al dia

Alba Carrillo ha parlat de sexe amb els seus companys de 'GH VIP'
Alba Carrillo ha parlat de sexe amb els seus companys de 'GH VIP' | TELECINCO

Les hores mortes dins la casa de ‘GH VIP’ propicien entre els concursants conversacions de tota mena, i l'última que ha tingut a Alba Carrillo com a protagonista ha deixat tothom atònit, ja que ha revelat sense cap mena de pudor les seves preferències sexuals.

 

Tot va començar amb Kiko Jiménez, que estava rebent un massatge per part d'Irene Junquera, mentre Alba Carrillo, Núria i ‘El Cejas’ estaven mantenint una conversació sobre com els agradava que els traguessin la pell morta del cos. La conversació es va anar animant, i de sobte Alba Carrillo va proposar als seus companys que podrien ‘exfoliar-se’ entre ells, un comentari que va deixar anar amb clara connotació sexual.

Alba Carrillo explica quan i com li agrada practicar sexe

La cosa no va quedar allí, perquè entre les rialles dels seus companys, la col·laboradora va seguir, afirmant: «una bona exfoliació et deixa tranquil·leta, després un s'adorm millor», assegurava la col·laboradora amb segones.

 

Un cop ficats en la conversació, la model es va anar animant, confessant els seus gustos sexuals: «a mi m’agrada rebre una ‘bona exfoliació’ després d’anar a la platja i menjar. Cap amunt, cap avall, un peu per aquí, l’altre per allà…» seguia revelant Alba Carrillo, que no es va deixar res dins el calaix parlant sobre les seves preferències: «A mi m’agrada practicar-lo diàriament, o fins i tot dues o tres vegades al dia».

 

La model Alba Carrillo
Alba Carrillo va estar casada amb Feliciano López només 11 mesos | Telecinco

 

‘El Cejas’, que escoltava atentament la conversació, no va poder aguantar-se i va dirigir-se a la model: «Les que més parleu després sou estrelletes de mar», a la qual cosa Alba li va respondre: «Pregunta a Espanya per mi. No en faig la pinta, i això encara agrada més quan t’exfolien. Si tu penses que sóc una estrelleta de mar potser tu ets Peter Pan» li va etzibar sense embuts la model, que va provocar les rialles dels seus companys.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari