ARA MATEIX

🚧 Importants retards de Rodalies al Maresme per un tall a les vies

Mila Ximénez sorprèn parlant del seu gran amor a 'GH VIP'

La col·laboradora de 'Sálvame' ha relatat com va ser la relació amb l'home que li ha marcat més
Mila Ximénez ha parlat de qui va ser l'amor de la seva vida | TELECINCO

 

Mila Ximénez és una dona amb caràcter i dura, però aquest cop ha mostrat el seu vessant més sentimental dins la casa de ‘Gran Hermano’. La col·laboradora de ‘Sálvame’ era preguntada per Alba Carrillo per qui havia estat el seu «gran amor», a la qual cosa, Mila responia que es tractava de l'últim home amb qui havia estat, i que després que ell morís, no creu que es torni a enamorar mai més.

Un psiquiatre que va morir d'un atac de cor

«Mai vaig saber si estàvem o no estàvem, perquè apareixia i desapareixia. Era un individu súper interessant», així es referia Mila al seu amant, un psiquiatre que va morir d’un infart, segons ha relatat la mateixa col·laboradora, que va rebre la notícia de la seva mort per part del seu company Kiko Hernández, amb qui es va posar en contacte una persona que coneixia la relació íntima entre Mila Ximénez i el difunt.

 

Poc després de la seva mort, la filla del psiquiatre, tal com ha seguit relatant Ximénez, es va posar en contacte amb ella per agrair-li la felicitat que li havia donat al seu pare durant el temps que havien estat junts.

 

Mila Ximénez en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Després de tot això, Mila no s’ha tornat a enamorar ni creu que ho faci, ja que tal com ha expressat: «no em compensa». La col·laboradora de ‘Sálvame’ prefereix ara centrar-se en els seus néts i en les seves filles i reconeix que l’amor de parella no està entre les seves prioritats.

També et pot interessar...