Isabel Pantoja demana que la seva filla deixi de treballar a Telecinco

Chabelita no para de crear problemes a la seva mare

Chabelita i Isabel Pantoja
La relació entre mare i filla sembla estar més llunyana que mai | CatalunyaDiari.cat

La guerra oberta i pública de la família Pantoja pot arribar a cobrar-se a la seva primera víctima tal com explica la revista 'Lecturas'. Pel que sembla la 'tonadillera' hauria aprofitat el seu tracte amb les altes esferes de Mediaset per a demanar expressament que la seva filla Chabelita deixi de treballar en Telecinco.

Chabelita treballa actualment com a col·laboradora en 'El programa de Ana Rosa', on parla obertament de tots els seus problemes familiars. L'absència de la seva mare en la presentació del seu primer single 'Ahora estoy mejor', va provocar la ira d'Isa Pi que no va dubtar a mostrar en públic la decepció que va sentir.

Chabelita en una escena del seu videoclip
Chabelita molesta per la no aparició de la seva mare durant l'estrena del seu primer 'single'   | Youtube

 

No contenta amb això, la jove va acusar directament la seva mare d'haver explicat a la premsa la seva mala relació amb la seva parella, Asraf: «No entenc per què crida a periodistes en comptes de dir-li-ho a les meves amigues. Ho ha dit a gent que l'ha posat verda» va dir des del plató d'Ana Rosa. No obstant això, mentre Chabelita opta pel paper de víctima i reclama entre llàgrimes l'amor de la seva mare, la versió que maneja la matriarca del clan és molt diferent.

Isabel Pantoja vol retirar la seva filla de la televisió

Ara que Isabel Pantoja ha estat nomenada oficialment com a jurat de 'Idol Kids', no està disposada que la seva figura com a mare sigui qüestionada i molts menys per la seva filla amb la qual ha confessat a alguns periodistes no tenir relació: «M'he desviscut per la meva filla, i ara no sé ni on viu ni el que fa a les nits. Tinc por que li passi alguna cosa i aparegui en una cuneta» conten que explica Isabel Pantoja molt emocionada.

També et pot interessar...

  • Isabel Pantoja guanyarà 3 milions d'euros amb els seus projectes a Telecinco

Comentaris
Montserrat
Creo que la sra. Pantoja ha dejado muy clara su postura ella ella y siempre ella luego su hijo Kiko que menuda pieza tiene y a su hija siempte la ha dejado de lado ,ahora trabaja para tv.5 y todo dios haciendole el peloteo cuando tiempo atrás los mismos laponian verde ,que asco de clan

envia el comentari