Carmen Maura: «Els catalans esperen cada mes el sobre amb diners»

En una entrevista a 'El Hormiguero', l'actriu assegurava estar cansada de la situació

Carmen Maura
L'actriu va aprofitar l'entrevista a 'El Hormiguero' per tornar a parlar sobre els catalans | Twitter (@El_Hormiguero)

 

No és la primera vegada que Carmen Maura crea polèmica a l'hora de parlar de Catalunya. A principis d'any, l'actriu acusava els catalans de «malgastar» els diners que rep de l'Estat espanyol en «ximpleries». Ahir a la nit, aprofitant l'entrevista a 'El Hormiguero, l'aleshores 'noia Almodóvar' va repetir-se: «Els catalans esperen cada mes el sobre amb diners».

 

«Últimament, una no pot dir el que pensa»

El que més va desconcertar de l'entrevista, a part de la insistència de Pablo Motos en focalitzar gran part de les preguntes a parlar sobre el conflicte català, va ser la sinceritat amb què Maura va referir-se a les queixes que rep per les seves declaracions sobre Catalunya: «Últimament, una no pot dir el que pensa. És increïble, me les carrego cada dos per tres», explica. El que segurament l'actriu no entén és que els seus manifests ofenen més que avenen

 

També et pot interessar...


Comentaris
Pere Gené Virgili
Estic fins a la coronilla dels comentaris d'aquesta senyora.Lo mes trist es que la majoria dels espanyols pensan com ella Jo he estat cinc anys anan a urgencias del clinic cada dos per tres pel cancer de mama de la meva dona que ens va deixar el juliol passat. I ni a la India hi ha el caos que he viscut . Despres de tenir una persona 8 horas esperan et diuen que no hi ha llit i que no la poden ingresar. Llavors t'en recordes de les conversas del ministre i alló de "les hemos jodido la sanidad".
Miguel RoGui
La ignorancia es tan atrevida, que esta individua desconoce que Catalunya aporta más dinero del que recibe, a diferencia del País Vasco (pero claro, no hablemos de los vascos, no sea que vuelvan a dar tiros en la nuca)
Moises
Aquesta senyora demostra la seva ignorància dient barbaritats i ofenent, molt típic per part de l'unionisme visceral. Com no ho entenc, m ho carrego. Haurá d accpetar que la gent li torni els insults....
Mercedes
Lo escribo en espanyol para que me entienda simplemente es una pueblerina lerda y bocazas seguro voto a vox
Moises
Per dir el que es pensa primer s'ha de pensar! Repetir tonteries que altres diuen no reflecteix mes pensament que la de un lloro caducat.
Pilar
Lo q hay q hacer Carmencita para comer cada dia.

envia el comentari