La model ha estat qui ha confirmat la seva relació amb el motorista

Lucía Rivera parla de la seva relació amb la dona del seu pare

La model ha qualificat la relació amb la dona del seu pare de «ni bona, ni dolenta»

Lucía Rivera està en un moment professional immillorable, enlairant-se en la seva carrera com a model i amb nombrosos projectes a la vista, un dels quals és marxar de nou fora d’Espanya.

Lucía parla de la seva relació amb Eva González

Recentment, la model ha concedit una entrevista en què ha reconegut que actualment ja no l'afecten tant com abans les crítiques, sobretot gràcies al suport incondicional de la seva família, el seu pare Cayetano Rivera, i la seva mare Blanca Romero. Els periodistes també han aprofitat l’ocasió per preguntar-li a la model sobre la seva relació amb la dona del seu pare,  Eva González, la qual ella ha definit com a  «normal, ni bona ni dolenta», argumentant que no tenen gaire temps per coincidir a causa de la feina. 

 

Lucía Rivera encèn les xarxes socials sempre que comparteix una publicació
Lucía Rivera reconeix la feina d'Eva González | @LUCIARIVERAROMERO

 

Tot i això, ha afirmat respecte ella que  l’admira  «per ser tan treballadora i tenir tanta força per treballar, que no és poca cosa». Tal com ha confessat, amb el seu pare tampoc pot coincidir gaire per motius laborals, però quan ho fan, la casa s'omple d'alegria i el seu pare s'enorgulleix d'ella i de com li van de bé les coses.

Sobre els consells que la seva mare li ha donat per treballar en el món de la moda, Lucía ha recalcat el referent a l’alimentació: «M’ha dit que mengi el que vulgui però que mengi sa». Lucía Rivera, que està centrada en la seva carrera professional i que sembla que ara això és el que més l'importa, també és afortunada en l'amor, ja que des de fa uns mesos manté una relació sentimental amb el pilot català de motociclisme Marc Márquez.

 

També et pot interessar...