David Broncano a 'La Resistencia'

David Broncano s'emprova un banyador de la Selecció Espanyola de Waterpolo en directe

La portera de la selecció va visitar 'La Resistencia'

La waterpolista Laura Ester, que juga com a portera del CN Sabadell i que forma part de la Selecció Espanyola de Waterpolo, ha estat una de les darreres convidades al programa 'La Resistencia', presentat per David Broncano a Movistar+. 

Com ja és tradició, la catalana  va haver d'enfrontar-se a les típiques preguntes que el presentador fa a tots els seus convidats i que tenen a veure amb la quantitat de diners que tenen, i la freqüència amb la qual practiquen sexe.

La sorprenent resposta de l'esportista

Amb un bon sentit de l'humor i sense gaires pèls a la llengua, l'esportista va assegurar-li a Broncano que aquest divendres es farà milionària perquè haurà guanyat l'Euromillón, però que, de moment, només jugava a waterpolo. Ara bé, una de les respostes que més va sorprendre els assistents i al mateix presentador va ser la relacionada amb la freqüència amb la qual practicava sexe.

En aquest sentit, Laura va dir sense cap mena de vergonya que: «El meu xicot viu a Alemanya i fa un mes que no el veig... Calcula». Sens dubte, aquesta sinceritat espontània va aconseguir que Laura es guanyés la simpatia del públic.

Un dels moments més còmics de la nit

Però les bromes només havien fet que començar, i un dels moments més divertits de la nit va tenir lloc quan Laura va prestar-li a Broncano el seu banyador de la selecció. Sense pensar-s'ho dues vegades, el presentador es va enfundar el banyador per sobre de tota la roba que portava. Després de fer alguna broma sobre la pressió que li provocava a les seves zones genitals, el públic va ovacionar al presentador que va lluir amb molta gràcia el banyador.

També et poden interessar...