Juanra Bonet revela quants diners posseeix a Broncano

El presentador de ‘¡Boom!’ va descol·locar al còmic andalús responent a la famosa pregunta sobre els diners d’una manera molt original

Juanra Bonet revela els diners que Broncano posseeix al banc
Juanra Bonet revela els diners que Broncano posseeix al banc | Movistar +

David Broncano, presentador del programa ‘La Resistencia’, va trobar-se el passat dijous en una situació molt surrealista. Mentre estava entrevistant a Juanra Bonet i David Fernández, els quals havien assistit al plató per anunciar ‘Dos’, el seu nou espectacle teatral, va ser sorprès per les declaracions esbojarrades d’ambdós convidats.

Juanra Bonet revela amb un truc quants diners posseeix Broncano

L’espai de Movistar+, conegut per posar en un compromís als seus convidats a través d’atrevides preguntes sobre els diners i el sexe, va rebre a Bonet i Fernández amb la intenció de seguir amb el seu ‘modus operandi’ de sempre. No obstant això, els entrevistats havien planificat amb anterioritat com enfrontar-se a aquestes qüestions privades.

Així doncs, els convidats van començar a sumar la quantitat de diners que tenen en el banc amb la finalitat que Broncano descobrís el percentatge que corresponia a cadascun d’ells. «Hem volgut ser rigorosos amb la privacitat de cadascun i ser respectuosos amb el joc del programa», comentava el presentador de ‘’¡Boom!’. Per la seva banda, Fernández va afegir que «serà fàcil d’encertar».

David Broncano a 'La Resistencia'
El programa de David Broncano es caracteritza per fer preguntes compromeses als seus convidats | Movsitar +

 

El còmic va prosseguir amb l’endevinalla: «Entre els dos, tenim 532.053 euros. Ara endevineu de qui és el 95% d’aquests diners... I us recordo que Eurovisió el vaig fer fa 11 anys», va comentar amb humor Fernández, recordant la seva actuació com a ‘Chikilicuatre’ al festival musical.

A continuació, els convidats van repetir la mateixa fórmula matemàtica amb la pregunta del sexe: «Entre els dos, cinc vegades». Davant la cara d’expectació de Broncano, Juanra Bonet va afegir el següent: «El 100% pertany a qui no ha estat pare recentment», deixant entendre que la quantitat de la qual estaven parlant pertanyia al presentador de ‘La Resistencia’.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari