Juanra Bonet a '¡Boom!'

Juanra Bonet s'enfada amb els seus concursants pel seu pèssim nivell

El presentador català ha esbroncat a l'equip “Paparajote Team” per la seva actuació a la bomba final

'Boom' segueix sense trobar un grup de concursants que siguin capaços d'agafar el relleu de 'Los Lobos'. El programa presentat pel català Juanra Bonet continua buscant equips que almenys es mantinguin durant uns dies al concurs.

Juanra Bonet s'enfada amb 'Paparajote Team' 

El presentador català es comença a desesperar al veure que no hi ha cap equip que aconsegueixi estar uns dies al programa o que almenys a la bomba final s'acostin una mica al premi. Una bona prova d'aquesta crispació ha estat en la darrera emissió del programa, on l'equip 'Paparajote Team', va arribar a la bomba final, i només van encertar 6 preguntes de les 15 que té aquesta prova, un autèntic desastre.

Juanra Bonet en una imatge promocional
Juanra Bonet s'enfada amb l'equip 'Pparajote Team' | Antena 3

 

'Boom' busca concursants de nivell

Juanra Bonet en veure la situació va dir a un dels concursants: «"Juan, ¿Para qué te lo has traído? No habéis ayudado nada, nada, nada... Anda un aplauso para ellos. Podéis hablar, estabais ahí sin decir nada...Le habéis dejado solo, como un salmón soltero en una charca». Juanra sempre tira per aquest to irònic, però aquesta vegada sí que se l'ha vist un pèl decebut. Està clar que el català està una mica molest al veure que des de la marxa de 'Los Lobos' el nivell dels concursants del programa ha baixat molt. Sigui per nervis o per inexperiència, l'equip 'Paparajote Team' s'han guanyat la brega de Juanra Bonet, i també alguna mofa a les xarxes socials.

També et pot interessar...