Isabel Pantoja

Els futurs nous veïns de la Pantoja no la volen en la seva urbanització

En aquesta mateixa urbanització també viuen altres personatges famosos com David Bisbal, Carlos Sobera, Joaquín Prat o Alessandro Lecquio

Isabel Pantoja sembla que es vol acomiadar per uns mesos de la seva estimada finca de Cantora. I és que els compromisos professionals que té la cantant amb Telecinco, l'obliguen a quedar-se a viure una temporada a Madrid per, així, fer més còmode el temps de gravació i no haver d'estar viatjant de forma gairebé diària.

Per aquest motiu, la Pantoja ja ha començat a buscar cases de lloguer per tal d'instal·lar-se com més aviat millor, ja que el pròxim mes de setembre començaria la gravació del programa que farà junt amb Jesús Vázquez. Segons el programa 'Socialité', la cantant tindria entre la seva llista de favorites una casa ubicada a la urbanització Ciudalcampo, a San Sebastián de los Reyes. 

Un lloguer mensual de 4.000 euros

Es tractaria d'una luxosa casa per la qual pagaria un lloguer mensual de fins a 4.000 euros i que, en el cas que volgués comprar-la, hauria de desemborsar una xifra aproximada d'entre 2,5 i 3 milions d'euros. El preu, de moment, sembla que no és gaire problema per l'artista. Ara bé, potser no té en compte que el problema el té en un altre lloc: amb els seus futurs veïns.

Mapa de la ubicació de la possible nova casa de la Pantoja
La casa s'ubica a San Sebastián de los Reyes | Telecinco

 

Un equip de reporters de 'Socialité' es va traslladar fins a la urbanització per a preguntar-los sobre com veien que la Pantoja pogués ser la seva futura veïna. En aquest sentit, la majoria d'ells van respondre que no els hi agradava la idea perquè pensen que s'acabarà la pau que regna a la zona. Per aquest motiu, la conviden que busqui en una altra zona i que els deixi tranquils. 

Altres rostres populars que viuen a la zona

En aquesta mateixa urbanització també viuen altres personatges famosos com David Bisbal, Carlos Sobera, Joaquín Prat o Alessandro Lecquio, això sí, són persones que no arrosseguen a la premsa fins a la porta de les seves cases, fet que sí que passaria amb la Pantoja.

Cal destacar que l'única satisfeta amb el trasllat de la cantant a la zona és una perruquera que, amb molta fe, pensa que la Pantoja podria ser la seva nova clienta. Caldrà esperar per saber quin és l'elecció final de la Pantoja i la seva filla Chabelita, ja que aquesta va assegurar que si la seva mare es venia a viure a Madrid, es traslladaria amb ella.

Una veïna de Ciudalcampo
Els veïns no volen que la Pantoja es traslladi a la tranquil·la urbanització | Telecinco

 

També et poden interessar...