Carlos Baute i Atrid Klissans amb els seus fills Markuss i Liene

Carlos Baute i Astrid Klissan es converteixen de nou en pares

La tercera filla de la parella acaba de néixer, a qui li han posat el nom d'Àlisse

Carlos Baute i la seva dona Astrid Klisans han tornat a ser pares per tercera vegada. El darrer dilluns 29 de juliol naixia la seva tercera filla que es dirà Álisse, i els pares, exultants, van voler compartir la notícia a través de les xarxes socials com ja és habitual entre famosos. D’aquesta manera, Carlos Baute escrivia un amorós missatge dedicat a la seva filla i a la seva dona, a qui alabava i felicitava per haver tingut 3 fills en tan sols tres anys:  «Benvinguda al món princesa meva, quina benedicció! Astrid ets una campiona, en 3 anys 3 fills».

 

Astrid Klissan també ha volgut dedicar unes paraules a la seva filla, amb el següent post: «Benvinguda a la vida angelet meu». Amb la nova integrant de la família, el cantant i la seva dona s’acaben de convertir en família nombrosa, ja que també tenen dos fills més: Markuss de tres anys, i Liene d’un i mig. La parella es va casar l’any 2011 i ha estat en els últims tres anys quan han format una família que ara creix, cosa que els comportarà més estrès del que estaven acostumats a causa de tot el que comporta tenir tres fills. La mateixa Astrid confessava fa uns mesos a una revista el seu temor: «Això serà una bogeria».

Durant el transcurs de l’embaràs la parella ha volgut fer partícips als seus seguidors de tot el procés, com quan van anunciar el seu embaràs a través d’Instagram amb una fotografia familiar molt bonica en què en un cartell es podia llegir: «Serem germans grans».

 

En una altra ocasió, la parella també es va decidir a publicar una ecografia en cinc dimensions realitzada a la nena en què reptaven als internautes a endevinar el sexe del bebè: «Avui hem pogut veure la seva preciosa careta…  Nosaltres ja ho sabem però vosaltres, què creieu que serà, nen o nena?».

 

També et pot interessar...