rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Els pares de Miguel Torres no volen a Paula Echevarría a la seva família

La parella ja porta dos anys de relació i cada se'ls hi veu més units
Paula Echevarría i Miguel Torres ja porten dos anys de relació | Instagram

 

Paula Echevarría sempre està en el focus de la polèmica per les seves relacions sentimentals. Després de tota la trama que es va formar amb la separació del que fou el seu marit i és pare de la seva filla, David Bustamante, ara l'actriu ha d'enfrontar-se als rumors que afirmen que no té una bona relació amb la família de la seva actual parella: Miguel Torres.

 

Els rumors van començar a cobrar força el passat cap de setmana al programa 'Viva la vida' de Telecinco, quan un col·laborador del programa va assegurar que els pares de Torres no volen a l'asturiana com a jove. «No els hi agrada massa la xicota», explicava el col·laborador.

 

 

Fotos i missatges d'amor a les xarxes socials

No obstant això, la parella suma ja dos anys d'amor, molts viatges i experiències junts i cada vegada més comparteixen a les seves respectives xarxes socials imatges dels dos. Les més recents són del viatge que han fet aquest estiu per la costa italiana. Ara, Echevarría ha començat amb un altre episodi de vacances i fotografies des del seu poble natal, Candás, a Astúries.

 

En aquesta ocasió, Torres també ha volgut acompanyar a la seva parella i, segons sembla, ell sí que mantindria una bona relació amb la família de l'actriu. Finalment, des del programa van recordar que Echevarría també va arribar a tenir alguna desavinença amb familiars de David Bustamante, fet que denota que adopta una delicada i poc recomanable actitud amb les seves parelles i, en especial, amb les seves famílies i amics.

 

També et poden interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris