Beatriz Luengo encén Twitter per parlar amb accent cubà

La cantant i actriu, coneguda pel seu paper a ‘UPA Dance’, ha protagonitzat una nova polèmica que ha sacsejat les xarxes socials: «Que algú li recordi que és de Madrid»

El passat dijous Twitter es va encendre amb l’entrevista que la cantant Beatriz Luengo havia concedit a ‘Growing Up Latino’. El motiu de tanta polèmica va ser l’accent cubà amb el qual va parlar l’actriu durant l’estona que va durar l’enquesta.

Beatriz Luengo és durament criticada per parlar amb accent cubà

L’actriu, coneguda sobretot pel seu paper en la sèrie ‘UPA Dance’, ha esdevingut una de les tendències de Twitter d’aquesta setmana després que els internautes fossin testimonis de l’entrevista on afirma que els «crayones rojos», és a dir, els pintallavis, són la seva major afició. A més d’utilitzar vocabulari llatinoamericà, Beatriz Luengo també va fer gala del seu accent cubà, cosa que ha generat infinitud de crítiques a les xarxes socials.

D’altra banda, els seus seguidors s’han afanyat a defensar la cantant insistint en  el fet que fa més de 10 anys mantenint una relació sentimental amb l’artista cubà Yotuel Romero, amb qui viu a Miami. Malgrat els esforços per justificar-la, són molts els usuaris de Twitter els que s’han mofat de l’entrevista de Luengo i li han recordat que és madrilenya.

També pots llegir...

  • Rosalía és criticada per acceptar el VMA «sense ser llatina»
  • La valenta confessió de Beatriz Luengo