Susanna Griso genera multitud de crítiques negatives per la seva opinió sobre les xarxes socials

Susanna Griso sobre les xarxes socials: «Són un univers de borratxos»

La presentadora del programa ‘Espejo Público’ ha generat multitud de crítiques per aquesta declaració i ha intentat rectificar el seu comentari a través de Twitter

Treballar en un plató de televisió requereix ser conscient dels comentaris que es diuen en tot moment i tenir cura de les paraules que s'escullen, sobretot si es treballa en un dels programes amb més audiència en l'àmbit nacional. En concret, estem parlant de Susanna Griso, presentadora de l’espai de migdia ‘Espejo Público’, la darrera declaració de la qual ha generat infinitud de crítiques a les xarxes socials.

Mentre s’estava debatent sobre el ‘veto’ que la Japan Weekend va decidir imposar a Fran Rivera fruit de les queixes dels internautes sobre la seva participació, Susanna Griso va realitzar una comparació que no ha agradat gens ni mica als usuaris de les xarxes socials.

La inoportuna declaració de Susanna Griso

Coneguda pel seu caràcter ferm i directe, la presentadora va insistir en el fet que «mai em deixaré pressionar per les xarxes socials». A continuació, realitzava la inoportuna comparació: «És un exercici d’higiene mental treballar sense veure les xarxes socials, perquè al final t’afecten, perquè  al final l’univers de xarxes socials t’afecten, que és un univers molt reduït de borratxos a les tres de la matinada t’acaba afectant».

Un dels seus companys de plató, imaginant l’impacte negatiu que podria tenir la declaració de Griso,  va afanyar-se a assenyalar que «hi ha de tot». Com a resposta, la presentadora assegurava que «estic parlant dels comentaris més negatius, dels comentaris més feridors».

Malgrat els esforços de la periodista per suavitzar el to de la seva declaració, el cert és que al cap de pocs minuts el seu comentari estava sent Trending Topic a les xarxes socials, i estava rebent centenars de crítiques negatives.

«Abans que se’m malinterpreti, he dit que a les xarxes socials hi ha una minoria que actua com borratxos a les tres de la matinada. Em refereixo únicament als que amenacen emparant-se en l’anonimat»,  insistia Susanna Griso al seu perfil de Twitter.

També pots llegir...