La reina Letícia escandalitza la premsa europea amb el seu estilisme

La reina va lluir un escot pronunciat que va deixar al descobert els seus sostenidors

La reina Letícia en el seu darrer acte públic a la seu de la Real Academia Española
La reina Letícia, qualificada d'atrevida per la premsa europea | CatalunyaDiari.cat

Una de les últimes aparicions de la reina Letícia està portant cua pel seu estilisme, i no a Espanya, sinó a la premsa de països com Alemanya i Itàlia, on s’han mostrat escandalitzats per un petit descuit de la reina Letícia en qüestió de roba. Va ser el darrer dimarts, dia en què la reina va assistir a la inauguració del curs escolar a Càceres. Letícia va aparèixer amb una brusa ‘oversize’ que li va donar més d’un maldecap, ja que deixava entreveure part dels seus sostenidors.

Letícia és qualificada de «sexy» per la premsa italiana i alemanya

La reina Letícia en la inauguració del curs escolar a Cáceres
La reina Letícia en la inauguració del curs escolar a Càceres | CatalunyaDiari.cat

 

L’anècdota l’han captat el diari alemany 'Bunte' i l’italià 'Informazione', que han dut la notícia en portada, amb un titular d’allò més exclamatiu: «Se li veu tot!». I és que els alemanys ja han posat els adjectius de «sexy» i «atrevida» a Letícia, sobretot després que la reina aparegués fa unes setmanes en la inauguració de la temporada al Teatro Real.

La reina Letícia, en la inauguració de la temporada del Teatro Real
La reina Letícia, en la inauguració de la temporada del Teatro Real | CatalunyaDiari.cat

 

Per a l'ocasió, va lluir un vestit blanc que també va provocar el rubor de més d'un, ja que el vestit comptava amb una pronunciada obertura lateral a les cames i un bon escot pronunciat que la reina va lluir sense complexos i el qual va deixar al descobert els seus sostenidors; «aquest vestit està fora de control», pronunciava la premsa italiana.

L'escot pronunciat de la reina Letícia va deixar al descobert els seus sostenidors
L'escot pronunciat de la reina Letícia va deixar al descobert els seus sostenidors | CatalunyaDiari.cat

 

Potser perquè la seva forma de vestir estava escandalitzant tant la premsa europea, o potser és simplement una casualitat, la reina va decidir mostrar-se en la seva última aparició pública a Burgos amb un vestit molt més discret. Allí va assistir-hi el darrer divendres per visitar el centre de referència estatal per a l'Atenció de Persones amb Malalties Rares, i la reina va decidir lluir en aquesta ocasió un vestit de màniga llarga sense escot de tall midi.

 

Letícia, en la seva últinma aparició pública a Burgos
Letícia, en la seva última aparició pública a Burgos | CatalunyaDiari.cat

També et pot interessar...


Comentaris
Irene Tohà
A vegades lluegeix uns vestits que no tenen res a veure amb le que representes a Espanya,estàs més guapa,fent de presentadora del Telediario amb Alfredo Urdaci,ja fa uns quants anys.

envia el comentari