Catherine Zeta-Jones es declara una fidel seguidora de la reina Letícia

L'actriu de Hollywood ha confessat que no ha conegut la monarca en persona, però sí a altres membres de la Casa Reial
La reina Letícia en el seu darrer acte públic a la seu de la Real Academia Española | CatalunyaDiari.cat

 

Bones notícies per la reina Letícia. La monarca acaba de saber que té una fidel seguidora molt especial, i és que ni més ni menys que Catherine Zeta-Jones, la reconeguda actriu de Hollywood, ha declarat que es considera una «gran fan» de la reina. L'actriu britànica és portada del mes de setembre de la versió espanyola de la revista Vanity Fair, i en l'entrevista ha assegurat que és seguidora de Letícia.

 

 

Estius a Mallorca amb Michael Douglas

Tot i que explica que no ha tingut el plaer de conèixer-la, diu que sí que ha coincidit amb altres membres de la Casa Reial. «He conegut alguns membres de la Família Reial», ha assegurat. Tot apunta que l'actriu s'hauria pogut relacionar amb els membres més importants de l'aristocràcia espanyola durant els anys que va estiuejar a Mallorca amb el seu marit, Michael Douglas. De fet, tal com explica en l'entrevista, va ser en aquesta localitat on es va enamorar de l'actor.

 

 

Segons Zeta-Jones, Douglas es va fixar amb ella quan la va veure en la pel·lícula 'El Zorro'. Van coincidir en un festival de cinema i allí Antonio Banderas i Melanie Griffith els van presentar. L'actriu també ha explicat que el seu marit va estar l'any 2001 amb el llavors príncep Felip durant un concert de Van Morrison. 

 

 

També et pot interessar...