ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

Míriam Sánchez podria estar arruïnada

L'exactriu de cinema per adults està vivint una situació econòmica molt delicada
El canvi físic de Miriam Sánchez ha estat espectacular | CatalunyaDiari.cat

 

Míriam Sánchez, després d'estar allunyada uns quants anys de la televisió, torna a estar en el focus mediàtic a causa del seu canvi radical de look. L'excol·laboradora de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' s'ha sotmès a una operació quirúrgica per recuperar el físic que tenia anys enrere. Per fer front a aquesta despesa, la madrilenya s'ha vist obligada a vendre el seu cotxe.

 

Problemes econòmics

L'exactriu porno sembla que està passant per una situació econòmica molt dolenta, encara que durant el seu pas per la televisió hauria guanyat aproximadament uns 2 milions d'euros. Míriam Sánchez podria haver-se arruïnat durant aquest temps en què ha estat allunyada de la que era la seva feina.

 

La guanyadora de 'Supervivientes 2008' ven el seu cotxe i les seves pròtesis mamàries

Míriam Sánchez, segons ha publicat a les xarxes socials, ha posat el seu cotxe a la venda amb l'objectiu de resoldre els seus problemes econòmics. Però aquesta no és la primera vegada que l'ex de Pipi Estrada fa ús d'aquestes plataformes per a vendre els seus articles personals. Fa uns anys va decidir desfer-se de les seves antigues pròtesis mamàries, signades i dedicades per ella mateixa, que finalment va comprar un fan.

 

Possible tornada als platós

D'aquesta manera Míriam torna a ser un personatge públic, que darrerament està generant molt interès als programes de cor com 'Sálvame'. Potser aquesta és una bona oportunitat perquè la madrilenya reaparegui a la televisió i tornar a ser així una persona mediàtica, com ho va ser fa 5 anys.

 

També et pot interessar...