Álvaro de Marichalar es grava traient una estelada a Tossa

Álvaro de Marichalar es grava retirant una estelada a Tossa de Mar

L'aristòcrata assegura que es tracta d'un «drap d'aspecte cubà» que s'ha de retirar «sigui com sigui»

Álvaro de Marichalar ha protagonitzat una nova polèmica en retirar una estelada d'un penyal mentre navegava i gravar-se fent-ho. L'aristòcrata està realitzant la volta al món en moto aquàtica, amb motiu de celebració del 500 aniversari de l'expedició marítima de Fernando de Magallanes y Juan Sebastián Elcano. 

Durant el seu viatge, Marichalar es dedica a gravar-se i a compartir moments amb els seus seguidors a les xarxes. En aquesta ocasió, ha volgut deixar constància de com retirava una estelada que es va trobar mentre navegava pel mar de Tossa (Girona). 

La bandera de Cuba

Marichalar ha compartit un vídeo a Twitter on apareix nadant fins al penyal on hi ha l'estelada i la retira. En les imatges, afirma que es tracta d'«una bandera d'aspecte cubà», que «és el símbol dictatorial de la màfia +3%», tal com es refereix al sector independentista de Catalunya.

Una vegada ha retirat la bandera, que la qualificat d'«escombraries», ha explicat que hi ha hagut uns «traidors» que han intentat «acoquinar-lo». Finalment, Álvaro de Marichalar conclou el vídeo exclamant «visca la llibertat, visca Catalunya i visca, sempre, Espanya!».

També et pot interessar...