L'exmarit d'Irene Villa està de nou enamorat i ho publica a les xarxes

El matrimoni va decidir posar fi a la seva relació el passat mes de desembre del 2018

Irene Villa
Irene Villa es va separar el desembre del 2018 | LA SEXTA

Irene Villa va decidir acabar amb el seu matrimoni amb Juan Pablo Lauro el desembre del 2018. Després de set anys de relació i tres fills en comú, Carlos, Gael i Eric, la que un dia fou víctima d'un atemptat d'ETA va posar punt final a una història d'amor que, fins al moment, era exemplar.

Però com acostumen a dir, el temps tot ho cura, i sembla que per a Lauro ja està tot oblidat. Almenys així es desprèn d'una recent publicació feta al seu perfil d'Instagram en la qual es desfà en missatges d'amor per la seva nova parella, Blanca.

Una allau de missatges romàntics

En aquest sentit, Lauro ha escrit: «Gràcies per abraçar-me cada vegada que ho necessitava, per eixugar les meves llàgrimes quan plorava. Vaig aprendre que cada dia al teu costat és un regal. Cada mirada teva m'omple l'ànima, la purifica, cada carícia em fa sentir viu».

Per la seva banda, l'enamorada no va dubtar en respondre-li amb la mateixa intensitat a Lauro i li va escriure: «Què et diré que no et digui cada dia. Ets un àngel, un ésser dels quals no abunden, increïble, fort i capaç de tot pels seus. Ets el millor amic, el millor fill, el millor pare, però sobretot, la millor persona que he conegut mai». 

Per si no n'hi hagués prou, Blanca ha seguit escrivint que, per a ella, Lauro és «el meu company de viatge... Somiador, comprensiu, afectuós i sempre disposat a donar amor incondicional. Gràcies per ensenyar-me cada dia el significat de la paraula amor». Després de totes aquestes declaracions d'amor, res se sap del nou estat sentimental de Villa que, possiblement, estigui aclaparada per tanta declaració d'amor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SALUD, AMOR Y ALEGRÍA PARA TOD@S!!!

Una publicación compartida por Irene Villa (@_irenevilla_) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari