Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlota Corredera, mirall on s'ha fixat Mila Ximénez

Carlota Corredera gaudeix d'una escapada familiar a Galícia

La presentadora de 'Sálvame' va poder gaudir de la seva terra natal acompanyada de la seva filla i el seu marit
Carlota Corredera, mirall on s'ha fixat Mila Ximénez
Carlota Corredera ha gaudit d'uns dies de vacances en família | INSTAGRAM

 

Carlota Corredera és una dona compromesa amb la seva feina. Després de ser directora de 'Sálvame', ara exerceix com a presentadora diversos dies a la setmana. Però més enllà de periodista, Corredera té molt clar el seu paper més íntim i personal com a esposa i, sobretot, com a mare. Per aquest motiu, aquest estiu ha decidit gaudir al màxim de la seva família i partir-se les vacances en dues escapades molt especials.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Dues escapades: a Grècia i a Galícia

La primera va tenir lloc a principis del mes de juliol quan va marxar amb el seu marit, el càmera Carlos de la Maza, i la seva filla. Després de tornar uns dies més a la feina, la presentadora ha pogut esprémer ara uns dies més a la seva estimada Galícia natal. En aquesta ocasió, la revista 'Lecturas' ha pogut fotografiar un matí de bany al mar de Corredera amb la seva família.

Les imatges són el clar exemple que per a ella, el més important és passar temps de qualitat amb la seva filla de només quatre anys. Una dona natural i sense complexos, així es mostra la periodista en les imatges en les quals apareix en banyador, sense maquillar i amb el cabell sense lligar.

Sens dubte, aquesta escapada a la seva terra natal és la clau per a reprendre les forces necessàries per a seguir un any més al capdavant d'intensos programes com 'Sálvame'. Tots els seus companys saben que Corredera adora la seva filla i que, per aquest motiu, no hi ha millor projecte per a un estiu perfecte que gaudir d'ella intensament sense horaris ni pressions.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cara de felicidad modo vacaciones ?? #migranescapadagriega #ευχαριστώ

Una publicación compartida por Carlota Corredera (@carlotacorredera) el

També et poden interessar...