Carlota Corredera opina sobre les llàgrimes d'Isabel Pantoja

Carlota Corredera creu que les llàgrimes d’Isabel Pantoja eren «per vergonya»

La presentadora gallega ha assegurat que la 'tonadillera' es va veure afectada de forma negativa per la polèmica nit de sexe a Cantora

La tornada d’Isabel Pantoja a casa després del seu pas pel reality de ‘Supervivientes’ no ha estat el que esperava. A més d’haver hagut d’abandonar l’illa d’Hondures per motius de salut, la cantant ha hagut de comprovar la mala relació que mantenen els seus fills. La tristesa que sentia era més que evident mentre Jorge Javier Vázquez li explicava tot el que havia passat durant la seva absència.

La majoria de seguidors i de col·laboradors relacionen les seves llàgrimes amb el descobriment de la mala relació que mantenen els seus fills Kiko Rivera i Isabel Pantoja.  Altres, però, consideren que són per «vergonya».

La presentadora Carlota Corredera ha opinat sobre l’experiència d’Isabel Pantoja per ‘Supervivientes’, i ha respost amb sinceritat sobre les preguntes que els mitjans de comunicació li van formular durant la seva assistència al concert de Paul Anka a Madrid.

Carlota estava convençuda de la victòria d’Isabel Pantoja

Durant aquesta breu entrevista encara no s’havia anunciat el nom del guanyador d’aquesta edició de ‘Supervivientes’, però Carlota va assenyalar a Omar i a Mahi com els concursants amb més punts per la victòria.  No obstant això, també va opinar que si Isabel Pantoja no hagués hagut d’abandonar el programa, podria haver estat la guanyadora.

D’altra banda, Corredera ha estat sincera i ha reconegut que l’actitud i la implicació de la ‘tonadillera’ durant el reality no ha estat la millor, però  si «un autèntic regal per la cadena i segurament ningú pensava que hauria aguantat tant, ni que hauria donat» tant des que la vam veure saltant de l’helicòpter.

Les llàgrimes de vergonya d’Isabel Pantoja

Segons el que va explicar Carlota durant l’entrevista, el que més ha afectat Isabel Pantoja ha estat la polèmica generada per la possible nit de sexe a casa seva: «Em va fer la impressió que li fes més vergonya, no que li fes més mal, tota la història d’Aneth de cap d’any, que s’hagués explicat si va haver-hi o no sexe a Cantora, vaig veure com es posava les mans al cap. I potser l'ha sorprès menys el dels seus fills...».  La presentadora va afegir que no veia molta implicació per part de Kiko i de Isa per arreglar les seves diferències.

Isabel Pantoja va mostrar-se molt afectada en el plató
Isabel Pantoja va mostrar-se molt afectada en el plató | TELECINCO

Cal que recordem que va ser el dj qui va confessar durant una gal·la del concurs el fet de la suposada nit de passió en un sofà a la casa de Cantora durant les passades festes de nadal. Sembla que la seva mare no està gens contenta amb la declaració d’aquest succés, i Carlota ha insistit en el fet que la seva tristesa és per la vergonya d’aquesta polèmica.

També pots llegir...