Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe'

Jorge Javier assegura que va veure «petiteta» Isabel Pantoja després de 'SV'

El pitjor disgust que s'ha emportat la cantant a la seva tornada va ser descobrir la mala relació entre els seus dos fills

La capacitat mediàtica d'Isabel Pantoja perdura malgrat el pas dels dies. Quan gairebé fa una setmana de l'arribada de la cantant del seu pas per 'Supervivientes', encara se segueix parlant del seu retorn, de les seves frases, del seu aspecte físic i, fins i tot, dels seus amors.

En aquest sentit, el passat dissabte a 'Sábado Deluxe', el presentador Jorge Javier Vázquez va aprofitar l'ocasió per a explicar com havia vist a la Pantoja durant la seva entrevista.  Cal recordar que entre ambdós hi havia un cert distanciament després que la cantant concedís la seva primera entrevista a sortir de la presó a Pablo Motos i en el seu programa 'El Hormiguero'.

Un sorprenent canvi físic

No obstant això, Jorge Javier va assegurar que dijous passat no va ser moment de parlar de tot el que havia succeït abans de 'Supervivientes' i que només van parlar del programa i del seu estat de salut. El primer i el que més el va sorprendre al presentador de la cantant va ser el seu increïble canvi físic que ha viscut durant les deu setmanes en les quals ha participat en el programa més aventurer de Telecinco.

Amb gairebé deu quilos menys que en la seva arribada, la Pantoja va deixar bocabadat a un Jorge Javier que, fins i tot, va assegurar que la va veure «petiteta». També va explicar que del primer que van parlar en arribar al plató va ser de la seva salut: «Quan vaig parlar amb ella, el primer que em va preguntar va ser per la meva salut i, després, vam estar parlant de 'Supervivientes' i després jo sí que vaig fer referència a les diferències que teníem i ella em va dir alguna cosa així com: Com a tu de tant en tant et donen aquestes coses. Jo a ella també li tinc estima».

Jorge Javier Vázquez a 'Sábado Deluxe'
Jorge Javier va admetre que hi havia tensió en la relació amb la cantant | Telecinco

 

El pitjor moment de l'entrevista

Finament, el presentador va assegurar que el pitjor moment de l'entrevista per la Pantoja va ser, sens dubte, quan es va assabentar de la mala relació entre els seus fills Kiko Rivera i Chabelita. «La vaig veure totalment enfonsada. Em va fer moltíssima llàstima. Aquest pal no se l'esperava per a res, jo la vaig veure fent-se cada vegada més petita durant el vídeo», va sentenciar el presentador.

També et poden interessar...