rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Miriam Sánchez ensenya el seu canvi físic després de l'operació d'estètica

L'ex de Pipi Estrada s'ha sotmès a una lipovàser de diverses zones com la papada, l'abdòmen, la cara interna de les cames i els braços
El canvi físic de Miriam Sánchez ha estat espectacular | CatalunyaDiari.cat

 

Fa uns dies l'ex de Pipi Estrada, Miriam Sánchez, va anunciar que volia recuperar el seu aspecte físic i, per tant, havia decidit sotmetre's a una operació de cirurgia estètica. El cert és que el canvi que ha patit en deu anys la que un dia fou coneguda com a Lucía Lapiedra, ha estat increïble.

 

Va passar de ser una rossa guapa, prima i esvelta, a una morena amb uns quants quilos de més i un estil gens afavoridor. Per aquest motiu, cansada de veure el seu cos i no sentir-se identifica amb el que un dia va ser, Sánchez va decidir ficar-se en bones mans i recuperar el seu cos, el seu físic i, per conseqüència, la seva autoestima.

 

 

Unes imatges que parlen per si soles

Així doncs, a través de les seves xarxes socials, Sánchez ha fet una autèntica retransmissió del que ha estat la seva operació. Concretament, s'ha sotmès a una lipovàser de diverses zones com la papada, l'abdòmen, la cara interna de les cames i els braços.

 

Gairebé acabada de sortir de quiròfan, Sánchez ja va fer una publicació, primer de tot, per a tranquil·litzar als seus seguidors i comunicar-los-hi que tot havia anat bé i que la seva recuperació ja estava en marxa. Però lluny de conformar-se amb un missatge tranquil·litzador, Sánchez va voler publicar una imatge del seu abans i després de l'operació.

 

En aquest sentit, es pot veure el cos de Sánchez abans de la intervenció quirúrgica i, juts al costat, el mateix cos encara a quiròfan però amb els tractaments ja aplicats. La veritat és que el canvi és substancial i, una vegada es curi de les ferides, aconseguirà tornar a veure's amb el «cos 10» que tant trobava a faltar.

 

També et pot interessar...

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris