Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El canvi físic de Miriam Sánchez

Miriam Sánchez ensenya el seu canvi físic després de l'operació d'estètica

L'ex de Pipi Estrada s'ha sotmès a una lipovàser de diverses zones com la papada, l'abdòmen, la cara interna de les cames i els braços
El canvi físic de Miriam Sánchez
El canvi físic de Miriam Sánchez ha estat espectacular | CatalunyaDiari.cat

 

Fa uns dies l'ex de Pipi Estrada, Miriam Sánchez, va anunciar que volia recuperar el seu aspecte físic i, per tant, havia decidit sotmetre's a una operació de cirurgia estètica. El cert és que el canvi que ha patit en deu anys la que un dia fou coneguda com a Lucía Lapiedra, ha estat increïble.

Va passar de ser una rossa guapa, prima i esvelta, a una morena amb uns quants quilos de més i un estil gens afavoridor.  Per aquest motiu, cansada de veure el seu cos i no sentir-se identifica amb el que un dia va ser, Sánchez va decidir ficar-se en bones mans i recuperar el seu cos, el seu físic i, per conseqüència, la seva autoestima.

[predef]cor-i-famosos-catalunya-168[/predef]

Unes imatges que parlen per si soles

Així doncs, a través de les seves xarxes socials, Sánchez ha fet una autèntica retransmissió del que ha estat la seva operació. Concretament, s'ha sotmès a una lipovàser de diverses zones com la papada, l'abdòmen, la cara interna de les cames i els braços. 

Gairebé acabada de sortir de quiròfan, Sánchez ja va fer una publicació, primer de tot, per a tranquil·litzar als seus seguidors i comunicar-los-hi que tot havia anat bé i que la seva recuperació ja estava en marxa. Però lluny de conformar-se amb un missatge tranquil·litzador, Sánchez va voler publicar una imatge del seu abans i després de l'operació.

En aquest sentit, es pot veure el cos de Sánchez abans de la intervenció quirúrgica i, juts al costat, el mateix cos encara a quiròfan però amb els tractaments ja aplicats. La veritat és que el canvi és substancial i, una vegada es curi de les ferides, aconseguirà tornar a veure's amb el «cos 10» que tant trobava a faltar.

També et pot interessar...