El canvi físic de Miriam Sánchez

Miriam Sánchez ensenya el seu canvi físic després de l'operació d'estètica

L'ex de Pipi Estrada s'ha sotmès a una lipovàser de diverses zones com la papada, l'abdòmen, la cara interna de les cames i els braços

Fa uns dies l'ex de Pipi Estrada, Miriam Sánchez, va anunciar que volia recuperar el seu aspecte físic i, per tant, havia decidit sotmetre's a una operació de cirurgia estètica. El cert és que el canvi que ha patit en deu anys la que un dia fou coneguda com a Lucía Lapiedra, ha estat increïble.

Va passar de ser una rossa guapa, prima i esvelta, a una morena amb uns quants quilos de més i un estil gens afavoridor.  Per aquest motiu, cansada de veure el seu cos i no sentir-se identifica amb el que un dia va ser, Sánchez va decidir ficar-se en bones mans i recuperar el seu cos, el seu físic i, per conseqüència, la seva autoestima.

Unes imatges que parlen per si soles

Així doncs, a través de les seves xarxes socials, Sánchez ha fet una autèntica retransmissió del que ha estat la seva operació. Concretament, s'ha sotmès a una lipovàser de diverses zones com la papada, l'abdòmen, la cara interna de les cames i els braços. 

Gairebé acabada de sortir de quiròfan, Sánchez ja va fer una publicació, primer de tot, per a tranquil·litzar als seus seguidors i comunicar-los-hi que tot havia anat bé i que la seva recuperació ja estava en marxa. Però lluny de conformar-se amb un missatge tranquil·litzador, Sánchez va voler publicar una imatge del seu abans i després de l'operació.

En aquest sentit, es pot veure el cos de Sánchez abans de la intervenció quirúrgica i, juts al costat, el mateix cos encara a quiròfan però amb els tractaments ja aplicats. La veritat és que el canvi és substancial i, una vegada es curi de les ferides, aconseguirà tornar a veure's amb el «cos 10» que tant trobava a faltar.

També et pot interessar...