Imatge de Kiko Rivera i Omart Montes

Kiko Rivera traeix la seva germana i anuncia una col·laboració amb Omar Montes

El Dj ha afirmat a a través de les xarxes que ell i Omar Montes llançaran un nou tema junts

Omar Montes està aprofitant l’èxit obtingut a ‘Supervivientes’ per aparèixer a tots els esdeveniments i rellançar la seva carrera musical. A tot això l'ajuda la bona relació que manté amb el clan Pantoja, concretament amb el DJ Kiko Rivera i amb la seva mare Isabel Pantoja. Tant és així que l'amistat amb Rivera ha passat a un nou pla professional quan recentment han anunciat que pròximament llançaran una col·laboració musical junts.

Kiko Rivera, que està aconseguint molts èxits com a DJ, comentava a través d’Instagram al costat del seu amic Omar Montes la possibilitat de col·laborar junts en un futur tema musical: «La gent voldrà alguna cosa teva i meva?» preguntava Kiko Rivera als seus seguidors, a la qual cosa Omar responia:  «Vulguin o no ho vulguin ho tindran, o sigui que és el que hi ha...».

 

'Stories' en què Kiko Rivera anuncia la seva col·laboració amb Omar
'Stories' en què Kiko Rivera anuncia la seva col·laboració amb Omar | Instagram

 

Una col·laboració que de ben segur no agradarà gens a la germana de Kiko, Chabelita, que manté una enemistat manifesta amb el seu ex Omar Montes. L’últim escàndol sobre aquesta frustrada relació va ocórrer precisament durant la festa d’aniversari d’Isabel Pantoja, en la qual Omar estava convidat però que Chabelita va demanar que no hi assistís per respecte a la seva actual parella, Asraf. Omar però, no va fer ca a la seva petició i es va presentar a la celebració, deixant clar que la seva amistat amb la ‘tonadillera’ i amb Kiko Rivera està per sobre de les exigències de la seva ex.

 

També et pot interessar...