El fill de Bertín Osborne va néixer amb una lesió cerebral com a conseqüència de la listeriosi

Així ho ha revelat la dona del polifacètic presentador, assegurant que el seu fill «va estar a punt de morir».

El fill de Bertín Osborne va patir una lesió cerebral per la listeriosi
El fill de Bertín Osborne va patir una lesió cerebral per la listeriosi | CEDIDA

En plena alerta sanitària pel brot de listeriosi que ha afectat 150 persones a tot l'Estat —amb especial incidència a Andalusia—, la dona de Bertín Osborne, Fabiola Martínez, ha explicat que ella mateixa va patir la malaltia mentre estava embarassada del seu fill Quique, fa dotze anys.

Segons ha explicat l'exmodel veneçolana al programa 'Espejo Público', «al principi no en tenia ni idea perquè els metges només parlaven de toxoplasmosis. Quan ens vam adonar del que passava ja era tard: la placenta estava contaminada i el Quique tenia una septicèmia, que va ser el que va provocar el part prematur, de 29 setmanes». Com a conseqüència de la listeriosi, el fill gran del matrimoni «va estar a punt de morir», i finalment va néixer amb una paràlisi cerebral.

Fabiola carrega contra els metges

Dotze anys després del que quasi acaba en tragèdia, Fabiola no s'ha mossegat la llengua i ha carregat contra els metges de l'hospital de La Paz: «Si el meu metge m'hagués prestat atenció i hagués investigat què estava passant, hauríem aconseguit minimitzar els danys. Quan va néixer el Quique, les infermeres de l'hospital de La Paz ens van dir que en els 40 anys que hi portaven, era el segon nen que sobrevivia a una infecció d'aquesta mena».

Missatge tranquil·litzador de les embarassades

Fabiola Martínez ha aprofitat l'ocasió per enviar un missatge tranquil·litzador a les dones embarassades que pateixen aquesta infecció de listèria, assegurant que avui en dia un tractament ràpid és plenament eficaç; si bé ha convidat a aquelles que no tenen la malaltia diagnosticada a visitar un especialista per confirmar que es troben bé i puguin estar plenament tranquil·les.

«El que em preocupa són les que no estan ateses, o ni sospiten que poden tenir-la, no és psicosis però al mínim malestar s'hauria d'avisar al metge, hi ha un brot i no podem baixar la guàrdia».

També et pot interessar...


Comentaris
Maribel
La gent menteix més del q parla
Maribel
Bertin Osborne en el seu dia va explicar uns altres motius, ves a saber quina és la veritat

envia el comentari