Leo Messi sorprèn amb el seu nou pentinat per començar la temporada

El jugador ha publicat unes imatges a Instagram on llueix un nou pentinat

Leo Messi
Leo Messi llueix un nou 'look'   | Instagram (@leomessi)

Leo Messi s'està recuperant de la seva lesió, però, tot i el dur entrenament en solitari que ha de fer per recuperar-se, el jugador blaugrana ha trobat temps per canviar de 'look'. A més de ser un dels millors jugadors de la història, Messi també destaca per ser una persona que té molta cura de la seva imatge personal.

Sempre cuida l'estil al màxim

L'argentí acostuma a portar un estil cuidat al màxim, per això, genera molta expectació entre els seus seguidors quan fa un canvi de look. En aquesta ocasió, Messi ha apostat per un nou tallat de cabell. S'ha rapat els laterals i hi ha afegit un efecte de degradat que acaba a la part de dalt, on ha deixat una mica més llarg el seu cabell castany. 

El nou pentinat l'ha deixat veure en un dels seus entrenaments en solitari, i a més, ha penjat imatges al seu perfil d'Instagram on sembla, que a més, estigui entrenant ben dur. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Esperem que el jugador blaugrana es recuperi pròximament i pugui reincorporar-se com abans millor a l'equip titular. Encara no es sap si podrà jugar aquest cap de setmana, el que sí que tenim clar és que si ho fa, el veurem amb un nou pentinat que segur que generarà molts comentaris. 

També et pot interessar... 


Comentaris

envia el comentari