El Barça vol comprar a Neymar per 160 milions d'euros

Disposats a negociar amb el club francès, volen aconseguir una cessió amb opció a compra obligada

El Paris Saint Germain ja va dir que no a l'oferta del Barça per a firmar una cessió de Neymar, amb una opció de compra per 160 milions d'euros.  El club parisenc vol vendre al jugador, i per això posa les seves pròpies condicions:  han taxat al jugador en més de 200 milions d'euros,  a més de dir que volen que els diners els hi siguin transferits de manera immediata.

Aquest és el cas contrari del que té previst el Barça per ara:  el preu que tenen fixat com a màxim per a pagar per Neymar es troba a 160 milions d'euros, a més de realitzar una compra a terminis. Des del club blaugrana creuen que aquest ha de ser el seu preu, ja que tenen en compte els dos anys d'amortització del seu traspàs. Però, de moment, els dos clubs segueixen parlant i negociant, així que no es pot descartar cap escenari.

El PSG vol un jugador del Barça

Des del PSG, en aquests moments, no descarten que un altre jugador del Barça entri en la negociació i pugui veure's involucrat en aquesta operació. Però el que sí han deixat ben clar és la seva posició per vendre a Neymar de forma definitiva, i és per això que no es plantejaran en cap cas la cessió, si no es pacta una compra obligatòria.

D'aquesta manera, com que des de París s'ha tornat a veure la possibilitat de tancar un pacte, s'ha tornat a preguntar per alguns dels jugadors del Barça, per a veure si cabia l'opció d'ajustar el preu del jugador brasiler si aquesta operació es convertia en un intercanvi. Però, per part del club català  ja s'ha deixat clar que hi ha futbolistes que no estan a la venda.

Neymar rep la notícia que feia més temps que esperava
El Madrid també estaria interessat a comprar al jugador brasiler | Instagram

 

El Madrid, gran enemic per al Barça si entra a la negociació

Mentre el diàleg entre el PSG i el Barça continua, el club parisenc està a l'espera que un altre club entri a la negociació per a fer la situació encara més tensa. Per una banda, la Juventus  ja està descartada d'aquesta batalla, però pel que fa al Madrid, s'està informant sobre les opcions que tindria per a poder arribar a adquirir el futbolista brasiler. Si finalment el club blanc entrés en aquesta operació, la situació per al Barça es complicaria molt més, i és per això que els blaugranes haurien de tancar el pacte com més aviat millor.

També et pot interessar...