YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Quant van cobrar els jugadors del Barça la temporada passada?

El club blaugrana és l'equip amb la suma més elevada de sous a Europa

Imatge d'un dels moments més emotius del partit del Barça d'ahir
S'han fet públics els pressupostos de la passada temporada 2018-2019 | GTRES

Fa només unes setmanes, el FC Barcelona va anunciar uns números que els van convertir en pressupostos rècord. Tal com es pot veure en el mateix document que el club va fer públic, com a mesura per a mantenir una gestió transparent, les dades més rellevants que van donar-se van ser uns ingressos de 990 milions d'euros, o uns altres 973 milions com a despeses.

D'aquests gairebé mil milions d'euros que es van registrar en despeses, més de 300 milions es corresponen a salaris dels futbolistes del primer equip. Amb aquestes dades, es confirma que el club barceloní ha estat el que més ha invertit en salaris per als seus jugadors en la passada temporada 2018-2019 de tota Europa. A més, segons ha publicat 'Culé Mania', aquest fet es podria repetir aquesta pròxima temporada, tenint en compte els nous fitxatges de Griezmann i De Jong.

En els mateixos pressupostos del club blaugrana, als salaris que es paguen als jugadors figuren xifres que acaben corresponent a gairebé el doble del que els futbolistes reben, ja que en aquests documents es registren com a quantitats en brut. Tot i això, 'La Jugada Financiera' ha pogut publicar el que serien les quantitats en brut, és a dir, les reals que acaben cobrant els jugadors.

Leo Messi
Leo Messi, capità del Barça i millor jugador del món, és qui rep un salari més gran | Instagram (@fcbarcelona)

 

Leo Messi, sempre al capdavant

Leo Messi, tal com és d'esperar per la seva gran trajectòria amb l'equip i amb el títol de millor jugador de futbol del món, no només és el més ben pagat de tot l'equip, sinó que també l'és del món. I, a més, amb diferència del segon més ben pagat. Durant la temporada anterior va arribar a rebre 39 milions d'euros nets, una xifra que podria augmentar en el cas que es concretessin els números.

Els dos altres jugadors que el segueixen en el rànquing de més ben pagats són els altres dos membres del trident: per una banda, Luis Suárez, amb un sou de 15 milions d'euros —corresponen a uns 30 milions bruts—; i, en tercer lloc, Philippe Coutinho, amb 10,4 milions.

Ter Stegen és dels jugadors que menys remuneració rep per la seva feina | CatalunyaDiari.cat

 

Piqué i Arturo Vidal comparteixen xifra

El següent jugador que obté una quantitat de diners més alta és Sergi Busquets, jugador del Barça des de ja fa més de deu anys: 9,36 milions d'euros seria la quantitat que rebria per temporada. A aquest el segueixen Ousmane Dembelé, amb 9 milions; Piqué i Arturo Vidal, els quals cobren la mateixa quantitat de diners, 8,58 milions; i Rakitic, amb 7,8 milions d'euros en total.

Entre Rakitic i el següent jugador existeix una gran diferència econòmica: Jordi Alba ha cobrat 5,2 milions d'euros durant aquesta temporada. Tot i això, amb el club blaugrana han acordat una millora del contracte, i amb això, millora el volum del seu sou. Per últim, trobem a Marc-André Ter Stegen i Malcom, tots dos amb el mateix sou: 4,68 milions d'euros.

També et pot interessar...


Comentaris
Josep
Dons ya poden començá a pusarse las pilas..?

envia el comentari