Centenars de persones es manifesten per condemnar la violació d'una noia a Gràcia

Centenars de persones es manifesten per condemnar la violació d'una noia a Gràcia

La víctima va patir l'agressió sexual la matinada del passat diumenge quan tornava cap a casa

Centenars de persones s'han manifestat aquest dimarts al vespre a Gràcia per mostrar el rebuig a la violació d'una noia quan tornava de les festes la matinada de diumenge, una agressió sexual que els Mossos d'Esquadra estan investigant.

La protesta ha començat a la plaça de la Vila, plena per escoltar la lectura d'un manifest de condemna, i ha acabat a la plaça de Lesseps, després d'enfilar-se pel carrer Gran de Gràcia i per alguns carrers de Vallcarca amb la pancarta amb el missatge  'Cap violació sense resposta'.

«A Gràcia no es toleren agressions masclistes ni cap mena de comportament que limiti les dones en la seva manera de gaudir de les festes lliurement, ni permetrem que aquest tipus d'actituds i conductes s'escudin sota un paraigua d'alcohol i de festa, perquè res excusa una agressió», han denunciat les entitats feministes i les institucions en el manifest.

Centenars de persones es manifesten per condemnar la violació d'una noia a Gràcia
Centenars de persones es manifesten per condemnar la violació d'una noia a Gràcia | ACN

Violada quan tornava cap a casa

L'agressió va tenir lloc al voltant de les sis de la matinada del passat diumenge, quan  una noia de 25 anys que tornava cap a casa després d'assistir als concerts de la festa major de Gràcia, va ser assaltada per un desconegut al barri de Vallcarca, el qual la va violar al mig del carrer sense que ningú la pogués auxiliar.

També et pot interessar...