Els menors de 16 anys no podran utilitzar WhatsApp

La companyia de missatgeria instantània ha anunciat aquesta mesura per a la pròxima actualització de l'aplicació

Els menors de 16 anys no podran utilitzar WhatsApp | Cedida.

A partir de la posada en marxa de la nova actualització de WhatsApp, l'App de missatgeria instantània no permetrà accedir als usuaris menors de 16 anys. Així ho ha desvetllat el portal especialitzat WABetaInfo, que ha especificiat que la mesura que arribarà amb la versió 2.19.222 serà més restrictiva a Europa que a la resta del món, on l'edat mínima se situarà a 13 anys.

Tot i que la restricció de l'edat dels usuaris de WhatsApp era una qüestió que la companyia valorava des de feia temps, arribant a anunciar-la el mes d'abril del 2018, no ha estat fins ara que s'ha decidit fer-la efectiva, i a hores d'ara ja s'aplica a la versió beta de l'App als dispositius Android.

WhatsApp tancarà comptes durant les pròximes setmanes

De fet, l'aplicació ja alertava als termes de seguretat que estava destinada a majors de 16 anys, la diferència és que a partir d'ara WhatsApp vol evitar que la utilitzin. En aquesta línia ha transcendit que des de la companyia nordamericana començaran a tancar comptes que no compleixin els requisits d'edat durant les pròximes setmanes.

Si bé encara no se sap com l'aplicació sabrà l'edat de l'usuari, més enllà d'un 'filtre d'edat' fàcilment trampejable, si que s'ha especificat que els pares o tutors legals dels nens menors de 16 anys podran demanar que es bloquegi el compte de WhatsApp d'aquests a través d'un correu electrònic.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari