Detenen un home per agredir i intentar violar la seva mare a Madrid

Els agents de la Policia Nacional van trobar la dona en estat nerviós i amb la cara desfigurada pels cops que va rebre

policia nacional
La Policia Nacional va detenir un home per una presumpta agressió sexual a la seva mare | Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut un home al municipi de Parla, a Madrid, per la presumpta agressió i violació de la seva mare, de 76 anys. L'acusat la va copejar, suposadament, en nombroses ocasions fins a desfigurar-li la cara per haver-se resistit.

  

Fonts oficials de la Prefectura Superior de Policia de Madrid confirmen que els fets van tenir lloc el passat dimarts, 13 d'agost, durant la matinada i que va ser una veïna qui va alertar dels fets en escoltar els crits d'auxili de la víctima. En arribar al domicili, els agents van trobar la dona en un estat de «gran nerviosisme» i amb la cara desfigurada pels cops del seu fill. La víctima va relatar que l'home va tornar a casa en estat d'embriaguesa i actitud violenta.

L'home té antecedents penals per altres casos semblants

L'agressor va demanar a la seva mare que li practiqués una fel·lació i, en negar-se i resistir-se, va colpejar-la i va obligar-la per la força. La dona va ser traslladada a l'Hospital Infanta Cristina de Parla, on va ser donada d'alta poques hores després del seu ingrés. Paral·lelament, l'agressor, de 56 anys i amb un historial delictiu per fets similars, també va haver de ser traslladat al centre mèdic per l'estat en què es trobava.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari