YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mor una dona gran després de ser violada, apunyalada i torturada a València

La dona va patir diversos talls a tot el cos

Hospital la Fe de València | Cedida

Una anciana ha mort esta setmana en l'Hospital de la Fe de València després d'estar més de 15 dies ingressada per patir una violació, apunyalaments i una mutilació. L'anciana, de 76 anys, va ser trobada en el carrer Francesc Cubells, en el barri del Cabanyal en la façana marítima de València, deambulant desorientada pel carrer, amb els mugrons arrancats i sense documentació, i per este motiu no va poder ser identificada. A més de les ferides en els pits, la dona patia talls i cardenals per tot el cos, entre ells en l'abdomen, l'hemitòrax i els engonals, on, a més, patia evidents signes d'agressió sexual. 

Un total de 30 talls a tot el cos

Entre les proves detectades, es trobaven també hematomes als peus, una dada que hauria permés identificar que havia sigut lligada pels turmells per a immobilitzar-la. De fet, en un primer moment la policia va estudiar la possibilitat de què les ferides pogueren haver sigut provocades per ella mateixa, una idea que es va descartar per la trajectòria de les ferides. En concret, i segons els informes médics, l'anciana portava al seu cos un total de 30 talls, encara que no tots eren recents, ja que de fet, portava alguns infectats. 

D'acord amb els informes mèdics, l'anciana patia demència senil, a més d'abandó. D'acord amb la informació oferida pel diari 'Levante', la situació de la dona ha impedit avançar en la investigació, ja que no ha oferit informació sobre el seu domicili, família, amics, ni tampoc dades sobre el seu agressor. Només s'ha pogut esbrinar que era veïna del barri de Benicalap i que vivia en el carrer. El Jutjat d'Instrucció número set de València s'ha fet càrrec del cas, mentres que el grup d'Homicidis de la Policia Nacional s'ha ocupat de la investigació.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari